Op de Nationale Dag van de Vrijwilliger, woensdag 7 december, reikte burgemeester Van Daalen de brochure ‘Samen Ouder Worden in Ermelo’ uit.
Op de Nationale Dag van de Vrijwilliger, woensdag 7 december, reikte burgemeester Van Daalen de brochure ‘Samen Ouder Worden in Ermelo’ uit. Jan de Roo Fotografie

Brochure ‘Samen ouder worden in Ermelo’ uitgereikt door burgemeester Van Daalen

8 december 2022 om 11:58 Maatschappelijk

ERMELO Op de Nationale Dag van de Vrijwilliger, woensdag 7 december, heeft burgemeester Van Daalen de brochure ‘Samen Ouder Worden in Ermelo’ uitgereikt aan de vier vrijwilligers die met hun verhaal in de brochure staan. 

De brochure laat de verhalen zien van in totaal vijf vrijwilligers die vertellen over hoe zij betekenis geven aan ouder worden door vrijwilligerswerk te doen.

SAMENWERKING NOV EN WELZIJN ERMELO

De brochure is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het landelijk programma Samen Ouder Worden van het Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk en Welzijn Ermelo. Deze samenwerking is begonnen in het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 waarin het platform Mensen Maken Ermelo van Welzijn Ermelo wekelijks een verhaal heeft gedeeld van een vrijwilliger.

De komende weken liggen de brochures op verschillende plaatsen in Ermelo, zoals het Huis van Ermelo, locatie De Baanveger, huisartsenpraktijken, en uiteraard kan men er één komen ophalen bij het inloopspreekuur vrijwilligerswerk op dinsdag en donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur in het Huis van Ermelo.

VRIJWILLIGERSWERK ERMELO

Voor wie meer wil weten over het doen van vrijwilligerswerk in Ermelo, neem contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo, telefoon 0341-567000 of steunpuntvrijwilligerswerk@welzijnermelo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie