Welzijn Ermelo start op dinsdagmiddag 8 november van 15.00 uur tot 17.00 uur in drie wijken met dialoogtafels.
Welzijn Ermelo start op dinsdagmiddag 8 november van 15.00 uur tot 17.00 uur in drie wijken met dialoogtafels. hans van leussen

Eerste wijkdialoogtafels Welzijn Ermelo, met elkaar in dialoog om andere werelden te ontdekken

25 oktober 2022 om 09:00 Maatschappelijk

ERMELO Welzijn Ermelo start op dinsdagmiddag 8 november van 15.00 uur tot 17.00 uur in drie wijken met dialoogtafels. Een vervolg op een succesvol initiatief, dat dit jaar tijdens de open dag van het huis van Ermelo is gestart.

Deelnemers gaan in dialoog om andere werelden te ontdekken zonder ver te hoeven reizen. De ‘Dag van de Dialoog’ als onderdeel van de Week van de Dialoog in november, is een jaarlijks terugkerend evenement waarin we de dialoog vieren door in het hele land op verschillende plekken met elkaar in gesprek te gaan. Door mensen te ontmoeten buiten je eigen kring, naar elkaar te luisteren, verschillende perspectieven te delen, ontstaan nieuwe inzichten en komt men samen verder.

Op 8 november worden de dialoogtafels om 15.00 uur gehouden in De Vleugel in Ermelo West, de Baanveger en Groevenbeek. ,,Door dialoog geven we stem aan wat er leeft en waarderen we verschillen en brengen we mensen in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen”, aldus Mathilde Stam, directeur-bestuurder van Stichting Welzijn Ermelo. 

Een plek aan één van de tafels reserveren kan via info@welzijnermelo.nl of 0341-567000. Voor nadere informatie kan men terecht bij Jacqueline Dijkslag, opbouwwerker en één van de gespreksleiders van Welzijn Ermelo.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie