Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 26 november een Lichtjestocht van OERRR op landgoed Oud Groevenbeek bij Ermelo.
Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 26 november een Lichtjestocht van OERRR op landgoed Oud Groevenbeek bij Ermelo. Rene Koster

Lichtjestocht van OERRR op Oud Groevenbeek: verken het donkere bos met boswachter van Natuurmonumenten

17 november 2022 om 12:29 Activiteiten

ERMELO Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 26 november een Lichtjestocht van OERRR op landgoed Oud Groevenbeek bij Ermelo. Dit is een gezinsactiviteit.

Ontdek samen met de boswachter van Natuurmonumenten de geluiden van het donkere bos. Hoor hoe de uilen roepen en dieren ritselen tussen het gras. En welke nachtdieren zijn er te zien in het donker? De boswachter vertelt onderweg mooie verhalen over de dieren die leven in de bossen van Oud Groevenbeek. 

OP PAD MET DE BOSWACHTER 

Kinderen en (groot)ouders gaan samen op pad met de boswachter. Om de dieren niet te laten schrikken wordt gebruik gemaakt van ‘dwaallichtjes’ om de route te vinden. Kinderen hoeven dus niet bang te zijn dat ze verdwalen. 

Geschikt voor kinderen (6 – 10 jaar) en hun ouders (of begeleider). De activiteit vindt plaats bij Oud Groevenbeek te Ermelo, start vanaf het theehuis. Datum: zaterdag 26 november van 16.30 – 18.30 uur. Koop van tevoren online een kaartje via natuurmonumenten.nl/agenda-noord-veluwe. Neem een eigen lampion mee en trek warme kleding en stevige schoenen aan. Honden mogen helaas niet mee. Vanwege slechte weersvoorspellingen of te weinig deelnemers kan deze activiteit geannuleerd worden

OVER OERRR

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Kijk snel op OERRR.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie