Een vader, moeder en twee kinderen genieten van wat drinken op het terras van theehuis Oud Groevenbeek.
Een vader, moeder en twee kinderen genieten van wat drinken op het terras van theehuis Oud Groevenbeek. Martin van Lokven

Gastheren en -vrouwen gezocht voor theehuis Oud Groevenbeek

28 maart 2022 om 09:23 Natuur en milieu

ERMELO Team Noordwest-Veluwe van Natuurmonumenten is op zoek naar extra vrijwilligers die bezoekers welkom heten bij het theehuis op het prachtige landgoed Oud Groevenbeek. 

In het theehuis op landgoed Oud Groevenbeek, een landgoed in de bossen tussen Putten en Ermelo, ontvangt een team van Natuurmonumenten-vrijwilligers het  publiek, bieden laagdrempelige horeca en speelmogelijkheden voor de kinderen. Ook geeft Natuurmonumenten er informatie over hun werk en natuurgebieden en worden er activiteiten in de natuur aangeboden. Denk aan verjaardagsfeestjes en excursies met de boswachter.

HANDIG IN DE HORECA Om de bestaande groep vrijwilligers te versterken, zoekt Natuurmonumenten extra gastheren en gastvrouwen die handig zijn in de horeca én die er plezier in hebben om bezoekers te enthousiasmeren voor steun aan de doelstellingen de organisatie en het team.

VAN HARTE UITGENODIGD Natuurmonumenten zoekt iemand met ervaring in de horeca en/of die ervaring graag opbouwen. Ook moet de gastheer of gastvrouw representatief en communicatief sterk zijn en bij voorkeur minimaal drie dagdelen per maand beschikbaar zijn. Wanneer dit het geval is nodigt Natuurmonumenten Noordwest-Veluwe de geïnteresseerde van harte uit om ook onderdeel te worden van het team.

AANMELDEN Uiteraard wordt goede ondersteuning en begeleiding bij de taken en werkzaamheden geboden, net als opleiding en training, representatieve werkkleding en een kilometervergoeding en vrijwilligerscontract. 

 Stuur uiterlijk maandag 4 april een e-mail met motivatie naar Rianne Hagenbeek, Boswachter vrijwilligerscoördinatie:  r.hagenbeek@natuurmonumenten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie