Een vader, moedern en twee kinderen genieten van wat drinken op het terras van theehuis Oud Groevenbeek
Een vader, moedern en twee kinderen genieten van wat drinken op het terras van theehuis Oud Groevenbeek Martin van Lokven

Gastheren en -vrouwen gezocht voor theehuis Oud Groevenbeek

25 maart 2022 om 12:56 Lokaal Deel je nieuws

Team Noordwest-Veluwe van Natuurmonumenten is op zoek naar extra vrijwilligers die bezoekers welkom heten bij het theehuis op het prachtige landgoed Oud Groevenbeek. Ben jij het visitekaartje van Natuurmonumenten? Heb je hart voor de natuur? Meld je dan aan.

In het theehuis op landgoed Oud Groevenbeek, een landgoed in de bossen tussen Putten en Ermelo, ontvangt een team van Natuurmonumenten-vrijwilligers het  publiek, bieden laagdrempelige horeca en speelmogelijkheden voor de kinderen. Ook geeft Natuurmonumenten er informatie over hun werk en natuurgebieden en worden er activiteiten in de natuur aangeboden. Denk aan verjaardagsfeestjes en excursies met de boswachter.

Handig in de horeca
Om de bestaande groep vrijwilligers te versterken, zoekt Natuurmonumenten extra gastheren en gastvrouwen die handig zijn in de horeca én die er plezier in hebben om bezoekers te enthousiasmeren voor steun aan de doelstellingen de organisatie en het team.

Van harte uitgenodigd
Heb jij ervaring in de horeca en/of wil je die ervaring graag opbouwen? Ben jij representatief en communicatief sterk en ben je bij voorkeur minimaal drie dagdelen per maand beschikbaar? Dan nodigt Natuurmonumenten Noordwest-Veluwe je van harte uit om ook onderdeel te worden van het team.

Meld je aan!
Uiteraard wordt goede ondersteuning en begeleiding bij je taken en werkzaamheden geboden, net als opleiding en training, representatieve werkkleding en een kilometervergoeding en vrijwilligerscontract. Ga je gemakkelijk een praatje aan en vind je het leuk om voor Natuurmonumenten te werken? Stuur dan uiterlijk maandag 4 april een e-mail met je motivatie naar Rianne Hagenbeek, Boswachter Vrijwilligerscoördonatie:  R.Hagenbeek@natuurmonumenten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie