De op- en afritten van de A28 (afrit 12) zijn afgesloten.
De op- en afritten van de A28 (afrit 12) zijn afgesloten. Pixabay.com

Werkzaamheden N303 tussen Harderwijk Ermelo: op- en afritten van A28 (afrit 12) afgesloten

15 maart 2023 om 17:15 Verkeer en vervoer

HARDERWIJK/ERMELO In opdracht van Provincie Gelderland, Waterschap Vallei en Veluwe en gemeente Harderwijk en Ermelo voert aannemerscombinatie Hoornstra Infrabouw/Boskalis werkzaamheden uit aan de N303 tussen Harderwijk en Ermelo.

De werkzaamheden beginnen maandag 27 maart bij de Harderwijkerweg/Oranjelaan tussen de rotonde Burgemeester van Boeijenplein en de kruising Slingerbos/Engelserf. Het werk is naar verwachting half juni 2023 klaar. 

De Harderwijkerweg/Oranjelaan is in deze periode afgesloten voor doorgaand verkeer. De op- en afritten van de A28 (afrit 12) zijn ook afgesloten. De omleidingsroutes voor het verkeer staan aangegeven op de gele borden langs de weg. Tijdens de werkzaamheden blijft het Shell tankstation aan de Oranjelaan bereikbaar.

FASERING

Maandag 27 maart tot en met vrijdag 2 juni: Oranjelaan/N303, tussen Burgemeester van Boeijenplein en kruising Slingerbos/Engelserf.

Woensdag 9 april tot en met dinsdag 9 mei: extra afsluiting Singerbos.

Woensdag 10 mei tot en met dinsdag 16 mei: extra afsluiting kruising Slingerbos/Oranjelaan/Engelserf.

(Brom)fietsers worden omgeleid via het Slingerbos/Beneluxlaan/Beneluxpad/Groene Zoomweg om bij de fietsrotonde op het Burgemeester van Boeijenplein te komen.    

Voor vragen kan men terecht bij omgevingsmanager Hoornstra Infrabouw/Boskalis, Lucilla van den Brink, via tel. 06-45465179. Zij is bereikbaar op werkdagen tussen 07.00 en 17.00 uur. Men kan ook vragen stellen via de BouwApp ‘N303 Ermelo–Harderwijk’. De BouwApp is te downloaden via de App-Store (Apple) of Google Play (overige smartphones). Via deze app kan men de werkzaamheden ook volgen. Of kijk op www.harderwijk.nl/n303

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie