Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Waslijst aan overtredingen bij grote controle op industrieterreinen Ermelo en Harderwijk

22 juni 2022 om 12:46 Verkeer en vervoer

HARDERWIJK/ERMELO Door basisteam Veluwe-west is een controle gehouden in de gemeente Ermelo en Harderwijk. Vijf personen reden zonder geldig rijbewijs en twee personen testen positief op een drugstest. Eén persoon werd ingesloten omdat hij nog vijftig dagen gevangenisstraf open had staan. 

De controle startte afgelopen dinsdag rond 15.00 en rond 17.30 stopte. Deze was op het industrieterrein in Ermelo .

De controle in Harderwijk startte rond 18.30 en stopte rond 21.00 uur. Deze was tevens op het industrieterrein in Harderwijk.

De controle was gericht op verkeersovertredingen, ondermijnende activiteiten en milieu gerelateerde zaken.

In het kader van samenwerking namen buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente Ermelo en Harderwijk, toezichthouder omgevingsdienst en team verkeer deel aan de controle.

OVERTREDINGEN Er werden verschillende overtredingen geconstateerd zoals: vijf personen reden zonder geldig rijbewijs, zes personen reden met een elektronisch apparaat in hun handen, één persoon negeerde een stopteken, twee personen testen positief op een drugstest en moesten bloed afstaan.

Ook werden meerderen kleine verkeersovertredingen waargenomen.

Eén persoon werd ingesloten omdat hij nog vijftig dagen gevangenisstraf open had staan. Een tweede persoon moest nog vier dagen zitten, maar betaalde het openstaande boetebedrag.

Ook werden er elf afvaltransporten gecontroleerd.

Drie chauffeurs hadden hun documenten niet correct ingevuld en kregen een waarschuwing. Tevens werd het bedrijf in kennis gesteld.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie