Afbeelding
Foto: Shutterstock

Een rechthoekig zwembad voor de zomer

Partnercontent

Kijk jij ook altijd zo enorm uit naar de zomer? Natuurlijk de herfst en de winter hebben ook wel zo hun charmes, maar er gaat toch echts niets boven die verrukkelijke zomermaanden. Lekker genieten van het zonnetje en van het buiten zijn. Wellicht ontspan jij ook graag in je eigen tuin. Met een wijntje, met een boek of misschien zelfs door een frisse duik in je eigen zwembad. Je hebt interesse in een rechthoekig zwembad?

Rechthoekig zwembad in je eigen tuin

Of je het zwembad nu alleen voor je kinderen of ook voor je zelf aanschaft, een rechthoekig zwembad biedt je diverse voordelen. In dit model zwembad kun je veel gemakkelijker baantjes zwemmen dan bij de ronde of ovale modellen. Kocht je jaren geleden een zwembad voor in je achtertuin, dan was het nog lastig om een rechthoekig model te vinden. Gezien de vele voordelen zijn deze tegenwoordig echter volop te vinden. Bekijk het ruime aanbod van Heuts maar eens op je gemak.

Met je luchtbed in het zwembad

Je waant jezelf toch in verre warme streken als je op je luchtbedje op het water dobbert? Boven je de strakblauwe lucht en af en toe vliegt er een vogel of een vliegtuig voorbij. Op het water dobberen is de ultieme manier van ontspannen. Je begrijpt dat dit bij een rechthoekig zwembad veel gemakkelijker gaat dan bij een rond zwembad. Verder passen deze zwembaden meestal beter in de tuin. De rechthoekige vorm komt over het algemeen beter overeen met de vorm van een tuin. Waarschijnlijk heb jij geen rond terras of gazon. Met rechthoekige zwembaden wordt de ruimte in een tuin dan ook veel beter benut.

Kindvriendelijke hoeken

De moderne zwembaden worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Vaak bestaan de zijwanden uit meerdere lagen, zodat het bad ijzersterk is. Het hele zwembad wordt gedragen door een supersterk basisframe. Dit garandeert de nodige stabiliteit. Natuurlijk is het rechthoekige zwembad voorzien van beschermende en kindvriendelijke hoeken. Je hoeft niet bang te zijn voor eventuele gevaarlijke randen. Kinderen kunnen veilig gebruik maken van dit model zwembad. Heel handig aan deze kindvriendelijke hoeken is trouwens ook de mogelijkheid om er even een pakje drinken op te zetten. Tijdens warme dagen wil jij natuurlijk dat je kind voldoende drinkt. Staat het drinken onder handbereik, dan neemt je kleintje vast en zeker regelmatig even een slok.

De voordelen van een zwembad in je tuin

De voordelen van een eigen zwembad in je tuin zijn legio. Willen de kinderen zwemmen, dan hoef je ze niet naar het zwembad te brengen. Dit scheelt veel tijd en gedoe. Met een eigen zwembad kunnen ze plonzen, spetteren en ravotten in het water wanneer ze maar willen. Hebben ze na een tijdje geen zin mee, dan geef je ze een handdoek en ze lezen even lekker wat in de tuinstoel. Grote kans dat ze even later zo weer het water in plonzen. Hebben ze voordat ze naar bed gaan nog even zin in een afkoeling? Met een eigen zwembad in de tuin is dat allemaal mogelijk.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kinderboekenweek met thema Gi-ga-groen wordt leesfeest 54 minuten geleden
Afbeelding
Trainen volgens Wiel Coerver-methode tijdens Jeugdvoetbaldagen DVS’33 3 uur geleden
Afbeelding
Cabaretduo Eer & Nan speelt ‘Terugblik, vooruit!’ in De Rehobothkerk 4 uur geleden
Afbeelding
Van wanhoop tot feest bij open dag AZC in Harderwijk 7 uur geleden
Afbeelding
Scooterrijders botsen frontaal op elkaar 9 uur geleden
Afbeelding
Ermelose Noor Oosterhoff Nederlands Kampioen Muay Thai 19 uur geleden
Afbeelding
Moonlight kanoën bij De Kanovijver ter ere van 50 jaar Ermelo gisteren