Afbeelding
Ronnie Regeling

De eerste keer

29 maart 2022 om 08:00 Column

De eerste keer, altijd een spannende ervaring! Of het nu gaat om de eerste keer naar schoolgaan of voor het eerst aan een nieuwe baan beginnen, het zijn dingen waar je best een beetje tegenop kunt kijken. Je weet namelijk niet exact wat je moet verwachten, hoe zal het precies gaan en wat gaat er gebeuren? Stuk voor stuk dingen die je je af kunt vragen bij dingen die je voor de eerste keer moet gaan doen. 

,,Wat gaat het worden?” Dat kun je ook bij andere dingen denken. Wat gaat de verkiezingsuitslag betekenen bijvoorbeeld. Welke coalitie wordt er gevormd? Merken we er iets van dat bepaalde dingen anders gaan? Worden beslissingen anders genomen en worden er andere beslissingen genomen? De tijd zal het leren wat ze van plan zijn en wat dat voor u en mij betekent.

Terug naar de eerste keer: dat gevoel heb je ook wel een beetje bij wat nu allemaal weer mag. We mogen weer op minder dan anderhalve meter afstand bij elkaar komen. Voor het eerst mogen we weer zonder mondkapje de trein in, best apart na twee jaar. 

Dit geldt ook voor de activiteiten en evenementen; een groot gedeelte van mijn tijd wordt op het moment weer gevuld met dit onderwerp. Hoe promoten we de activiteiten op een zo goed mogelijke manier en hoe zorgen we dat we u als consument hiermee bereiken? Ook de organisatie zelf is alweer in volle gang. Het mag weer, het organiseren van braderieën en markten. Wat zou het toch fijn zijn om aankomende zomer na twee jaar eindelijk weer een Zomeravondbraderie te kunnen organiseren en beleven. Dat Ermelo weer gaat bruisen als vanouds.

En toch… soms heb je echt wel een beetje het gevoel van de eerste keer. Dat je je afvraagt, hoe ging dit ook alweer en hoe deden we dit in het verleden? Gelukkig hebben we het draaiboek nog en bovendien goed om je ook weer eens opnieuw af te vragen, waarom deden we het zo? Veranderen kan namelijk ook goed zijn, stilstaand water gaat stinken, nietwaar? 

Ik verheug me in elk geval weer op een gezellige, drukke en volle zomer, u ook?


Ronnie Regeling, Vestigingsmanager VVV Ermelo, BuitenlevenRonnie@vvvermelo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie