DVS’33 heeft Patrick Loenen aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024. De Utrechter tekent voor één seizoen.
DVS’33 heeft Patrick Loenen aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024. De Utrechter tekent voor één seizoen. Quidec Pacheco via Pixabay

DVS’33 stelt Patrick Loenen aan als hoofdtrainer van de Ermelose club voor het seizoen 2023-2024

Voetbal

ERMELO DVS’33 heeft Patrick Loenen aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024. De Utrechter volgt de onlangs als interim-trainer begonnen Hennie in ’t Hof op bij de Ermeloërs en tekent voor één seizoen.

Loenen was tot vorige week zaterdag trainer Spakenburg, maar al na enkele maanden eindigde zijn dienstverband bij de tweededivisionist. Daarvoor was Loenen (48) wel erg succesvol bij Argon, Eemdijk en Sportlust’46. Met Argon promoveerde hij in vier seizoenen van de tweede klasse naar de hoofdklasse. Bij Eemdijk was hij in zijn eerste jaar direct succesvol met een kampioenschap en promotie naar de derde divisie. Bij Sportlust’46 promoveerde hij in vier seizoenen van de eerste klasse naar de derde divisie.

GOEDE FACILITEITEN EN AMBITIE DVS’33

Loenen heeft gesproken met de voltallige technische commissie en vindt DVS’33 ‘één van de mooiere clubs van de omgeving’. ,,De faciliteiten, grootte van de club, mooie aanhang en ambitie van de club maken het voor mij een prachtige uitdaging om volgend seizoen aan de gang te gaan. Nu ik mijn handen vrij heb, kan ik mij de rest van. Het seizoen goed voorbereiden.”

TC-lid Edmund Mijnheer: ,,Met zijn succesvolle carrière stond hij uiteraard op onze lijst van potentiële trainers. Hij past goed binnen de uitgebreide profielschets. In constructieve gesprekken zijn wederzijdse verwachtingen uitgesproken. We zijn na overeenstemming over het contract zeer content.” 

Vanaf de tribune zag Loenen de Ermeloërs afgelopen zaterdag met 4-0 winnen van Barendrecht. In de eerste wedstrijd met Hennie in ’t Hof op de bank scoorden Lars van Wetering (strafschop), Lars Miedema, Nicky van Hilten en Stef Nijland.

Marco Jansen

advertentie
advertentie
Afbeelding
GGz centraal houdt zich niet aan afspraken die met overheden zijn gemaakt over foerageergebied 19 uur geleden
Afbeelding
Professioneel skeleton atleet Kimberley Bos is terug en legt de focus op het wereldkampioenschap 26 nov, 20:00
Afbeelding
Na 28 jaar bij de VVD in Gelderland neemt Jan Markink afscheid: Ik vind het nu tijd om het stokje over te dragen 26 nov, 14:28
Afbeelding
De pop-up store van Tamara en Debbie geeft gratis speelgoed weg aan gezinnen die het niet zelf kunnen betalen 26 nov, 14:11
Afbeelding
Auto botst tegen fietser, automobilist vermoedelijk onder invloed 26 nov, 12:52
Afbeelding
Eerste editie ‘Dassen TrailRun’ Ermelo door Stichting Veluwe Sportief, van kids tot masters 26 nov, 10:00
Afbeelding
Binnenstad Harderwijk deze kerst extra feestelijk: kerstpakketten actie, Santa Run en creatieve kerstmarkt 25 nov, 20:00
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie