DVS’33 heeft Patrick Loenen aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024. De Utrechter tekent voor één seizoen.
DVS’33 heeft Patrick Loenen aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024. De Utrechter tekent voor één seizoen. Quidec Pacheco via Pixabay

DVS’33 stelt Patrick Loenen aan als hoofdtrainer van de Ermelose club voor het seizoen 2023-2024

15 november 2022 om 11:00 Voetbal

ERMELO DVS’33 heeft Patrick Loenen aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024. De Utrechter volgt de onlangs als interim-trainer begonnen Hennie in ’t Hof op bij de Ermeloërs en tekent voor één seizoen.

Loenen was tot vorige week zaterdag trainer Spakenburg, maar al na enkele maanden eindigde zijn dienstverband bij de tweededivisionist. Daarvoor was Loenen (48) wel erg succesvol bij Argon, Eemdijk en Sportlust’46. Met Argon promoveerde hij in vier seizoenen van de tweede klasse naar de hoofdklasse. Bij Eemdijk was hij in zijn eerste jaar direct succesvol met een kampioenschap en promotie naar de derde divisie. Bij Sportlust’46 promoveerde hij in vier seizoenen van de eerste klasse naar de derde divisie.

GOEDE FACILITEITEN EN AMBITIE DVS’33

Loenen heeft gesproken met de voltallige technische commissie en vindt DVS’33 ‘één van de mooiere clubs van de omgeving’. ,,De faciliteiten, grootte van de club, mooie aanhang en ambitie van de club maken het voor mij een prachtige uitdaging om volgend seizoen aan de gang te gaan. Nu ik mijn handen vrij heb, kan ik mij de rest van. Het seizoen goed voorbereiden.”

TC-lid Edmund Mijnheer: ,,Met zijn succesvolle carrière stond hij uiteraard op onze lijst van potentiële trainers. Hij past goed binnen de uitgebreide profielschets. In constructieve gesprekken zijn wederzijdse verwachtingen uitgesproken. We zijn na overeenstemming over het contract zeer content.” 

Vanaf de tribune zag Loenen de Ermeloërs afgelopen zaterdag met 4-0 winnen van Barendrecht. In de eerste wedstrijd met Hennie in ’t Hof op de bank scoorden Lars van Wetering (strafschop), Lars Miedema, Nicky van Hilten en Stef Nijland.

Marco Jansen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie