Hennie in 't Hof (rechts) op de bank van DVS in 2013.
Hennie in 't Hof (rechts) op de bank van DVS in 2013. Jan de Roo Fotografie

In ’t Hof keert terug bij DVS’33 als interim-trainer

4 november 2022 om 16:05 Voetbal

ERMELO DVS’33 maakt het seizoen af met Hennie in ’t Hof als interim-trainer. De 55-jarige oefenmeester uit Schalkhaar staat vanaf maandag 7 november voor de groep en zit zaterdag 12 november thuis tegen Barendrecht voor het eerst op de bank.

In ’t Hof was in de periode 2009-2014 succesvol bij DVS’33 en legde de basis voor latere successen met herkenbaar en verzorgd voetbal. Hij promoveerde in zijn eerste jaar uit de eerste klasse naar de hoofdklasse en werd hier achtereenvolgens elfde, zesde, zevende en vierde.

Herkenbaar en attractief voetbal

Na zijn tijd in Ermelo was In ’t Hof hoofdcoach bij SC Genemuiden, VVOG en DETO. De afgelopen periode heeft hij veel wedstrijden van clubs in de regio bezocht, waaronder VVOG, DETO, Sparta Nijkerk en ook DVS’33. „Ik was bezig met de verandering van mijn fysiopraktijk die ik samen met mijn dochter ga runnen. Dit staat sneller dan verwacht. Juist op het moment dat het weer begon te kriebelen, belde Edmund Mijnheer voor deze interim-klus. Die duurt tot het einde van het seizoen, want DVS is al bezig met een trainer voor volgend seizoen. Ik heb veel zin om de groep weer te begeleiden met het spelen van herkenbaar en attractief voetbal.”

Edmund Mijnheer geeft aan dat In ’t Hof bovenaan het lijstje stond van alle TC-leden. „Hij is met zijn staat van dienst en omdat hij de club zeer goed kent, op dit moment de meest geschikte kandidaat.”

Marco Jansen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie