Afbeelding
Rik van den Bos

Dindoa bezorgt Antilopen koude kermis

12 oktober 2021 om 09:34 Korfbal

ERMELO Nadat Dindoa A1 overtuigend de junioren van Antilopen aan de kant zette (12-25) mochten de senioren proberen hetzelfde te doen. Eerst Dindoa 1, daarna Dindoa 2. Ook beide selectieteams haalden alle kastanjes uit het vuur en zo nam de Ermelose delegatie de maximale 6 punten mee naar huis.

 Mede aan de hand van zeven treffers van Tom van den Berg kreeg Dindoa uiteindelijk de tegenstander op de knieën. In de slotfase werd pinchhitter Mitchell van Deenen nog in de ploeg gebracht om de kers op de taart te leggen. Hij verspilde daar geen tijd mee. Al in zijn eerste bewegingen snelde hij langs zijn tegenstander, om soepeltjes zijn eerste balcontact met één hand tot een doelpunt te promoveren. Onder luid gejuich van medespelers en meegereisd uitpubliek werd hij vervolgens weer naar de kant gehaald. Mogelijk de snelste publiekswissel in de geschiedenis van Dindoa, maar volkomen terecht. De wedstrijd werd vervolgens afgefloten bij een 18-27 eindstand. Overtuigende cijfers die nog niet eerder op het scorebord waren gezet door Dindoa dit seizoen.

Komende week kan Dindoa de stijgende lijn doortrekken. In Dronten staat een uitwedstrijd tegen ASVD, dat dit weekend zijn eerste overwinning boekte tegen DOS Kampen, op het programma. Een mooie gelegenheid om definitief afscheid te nemen van de onderste regionen in de Overgangsklasse.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie