Een fiets met weidebloemen
Een fiets met weidebloemen Marjolein Roest

Wandelend of op de fiets RondjeTelgt!

9 september 2021 om 14:48 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdagmiddag 25 september van 13:00 uur tot 17:00 uur organiseert TelgterUitje.nl een RondjeTelgt. Twee enthousiaste dames, die dit gebied op de kaart willen zetten en om de ondernemers meer bekendheid te laten krijgen met wat zij allemaal te bieden hebben, zijn er maar wat druk mee naast hun eigen ondernemingen. Maar gemotiveerd des te meer.

Wil je het buurtschap Telgt, gelegen in het buitengebied van Ermelo, nog beter leren kennen? Dan bieden wij die kans met RondjeTelgt! Er zijn een aantal punten op de route waar men iets lekkers kan eten en/of drinken of een product ontvangt. Je krijgt de adressen die meedoen op een plattegrondje. Deze staan op de ticket die te koop is bij koffie- en theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed aan de Nijkerkerweg 66 voor 27,95 euro. Dit is ook een deelnemer in dit evenementje waar men een kopje koffie of thee met appelcake kan nuttigen.

Met de ticket kun je zelf wandelend of fietsend je eigen route bepalen. En dus ook je eigen startpunt. Wandelend een stukje Pelserpad gebruiken, of fietsend over de kronkelende wegen. Zodra het weer een beetje zijn best blijft doen, is het genieten geblazen van deze mooie omgeving. En zul je verrast worden wat men hier allemaal te bieden heeft.

Er zijn 9 stops. Zo kom je bijvoorbeeld aan bij Het Voedselbos, waar je het een en ander kunt proeven. Vorige week een uitgebreid stuk in deze krant over hun werkwijze. Of kom je zomaar onderweg een snoepkraam tegen waar oudhollands snoep geschept mag worden. We gaan nog niet alles prijsgeven, want verrast worden is veel leuker.

Bij genoeg animo wordt er zeker nog een editie georganiseerd. Houd de sociale media en deze krant in de gaten, dan blijf je helemaal up to date!

Bord TelgterUitje.nl
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie