Lever nu al uw oude of kapotte elektrische apparaten in op de Klokbeker en help groep 6a met het winnen van een dagje naar Nemo!

28 september 2018 om 14:27 Algemeen

Groep 6a van de Klokbeker doet mee met de E-wasterace en heeft uw hulp nodig!

E-waste staat voor elektronisch afval. Op dit moment wordt in Nederland maar liefst tweederde van de totale hoeveelheid elektronisch afval niet gerecycled. Enorm zonde, want het zit vol met waardevolle materialen. Gaat u maar eens na wat u mogelijk thuis nog heeft liggen: een oude telefoon, wekker, kapotte printer of dvd-speler? Recyclen kan beter door het gemakkelijker en leuker te maken. Dit doen we met de E-waste Race!

De e-waste race is een race waar je tegen andere scholen in Nederland racet. De school moet dan zo veel mogelijke elektrische apparaten ophalen. Daar krijg je dan punten voor. De school die wint, wint een dagje naar Nemo in Amsterdam. Dus wij willen graag winnen! Geef daarom uw spullen aan de Klokbeker!

Lever nu al uw oude of kapotte elektrische apparaten en kabels in bij groep 6a van de Klokbeker (Ze moeten passen in een kliko).

Dit kunt u doen op woensdag 3, 10 en 17 oktober tussen 12:00 en 13:00 uur op de bovenbouw van De Klokbeker (Pretoriusstraat 7). Kinderen van groep 6a zullen u dan helpen. Daarnaast kunt u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de e-waste inleveren tussen 15.30 en 15.45 uur tot en met 18 oktober.

We hopen dat u ons verrast met veel oude en kapotte apparaten zodat deze gerecycled worden en groep 6a een schoolreisje winnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie