Olav Pranger helpt met Get Healthy al tien jaar lang mensen aan een gezondere leefstijl.
Olav Pranger helpt met Get Healthy al tien jaar lang mensen aan een gezondere leefstijl. Foto: Marco Jansen

Tien jaar Get Healthy in Ermelo, populair is de 24/7 service

15 juni 2022 om 12:00 Zakelijk

ERMELO Nadat hij zelf 20 kilo was afgevallen wilde Olav Pranger ook andere mensen helpen meer energie te krijgen en beter in hun vel te zitten. Dat was in 2012 de start van Get Healthy in Ermelo. „Ik kwam bij mensen aan huis en was de eerste personal trainer in Ermelo.”

De Ermeloër begeleidde met name mensen met overgewicht en hielp gaandeweg ook ondernemers hun leefstijl goed in balans te houden. Een grote ontwikkeling was in 2014 de start van een club waar mensen met een lidmaatschap met zijn methode konden werken. „We waren gevestigd aan de Oude Telgterweg waar we in een anti-kraak bedrijfspand de mensen hielpen. In 2016 zijn we verhuisd naar de Pretoriusstraat 60 en ook hier is het aardig veranderd.” Op de huidige locatie zijn alle ruimtes samengevoegd en voorzien van airco. „In één ruimte ben je samen bezig met het behalen van je fit-doelen. De één met een personal trainer, de ander in een individuele setting met een fitness format en weer een ander kiest groepslessen.”


SERVICE Populair is de 24/7 service, vanwege een groeiende vraag naar flexibiliteit. „We zijn al zes ochtenden en vier avonden in de week aanwezig met het team om de hoogwaardige begeleiding te geven die we beloven. Dat is onverminderd, maar niet iedereen wil zich committeren aan vaste momenten. Als het hun uit komt, kunnen leden met een clubpas op ieder moment naar binnen, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Daar wordt meer gebruik van gemaakt dan verwacht. De zaterdagmiddag en de zondag zijn populair, maar leden komen ook ‘s morgens vroeg en ‘s avonds laat. Men vindt het prettig niet meer gebonden te zijn aan strikte openingstijden.”


METEN Vanaf september krijgt Get Healthy professionele medische meetapparatuur. „Hiermee kunnen we mensen voor 99% nauwkeurig doormeten en vertellen hoe ze er fysiek voor staan. Een geweldige tool om mensen te begeleiden naar een meetbaar betere gezondheid.”


Na een pittige coronaperiode werkt Get Healthy weer toe naar het juiste kwaliteitsniveau in optimale sportervaring, voeding en mindset. ,,Veel mensen weten ons te vinden, want we staan er al 10 jaar om bekend dat we leveren en resultaat boeken.”


Voor meer informatie: www.get-healthy.nl

Marco Jansen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie