In zijn boek Nooit meer dik deelt Pranger zijn visie op afvallen.
In zijn boek Nooit meer dik deelt Pranger zijn visie op afvallen.

Olav Pranger deelt visie op afvallen in boek

6 januari 2020 om 11:13 Algemeen

Nadat hij bij zijn club Get Healthy honderden mensen heeft geholpen in hun strijd met de kilo’s vond Olav Pranger het tijd dat mensen uit heel Nederland grip op hun gewicht kunnen krijgen met zijn Lifestyle Change. In zijn boek Nooit meer dik deelt Pranger zijn visie op afvallen.

Ermelo - Waarom is het voor sommige mensen zo moeilijk om af te vallen en op gewicht te blijven? Vaak lukt het eerste wel, maar gaat dat tweede, op gewicht blijven, een stuk moeilijker. Hij gelooft dat de oorsprong ligt in een ongezonde relatie met voeding. Pas wanneer iemand bereid is zijn of haar mindset definitief te veranderen, dan is het mogelijk om op gezond gewicht te blijven.

Aan de hand van feiten, inzichten en persoonlijke ervaringen, probeert Olav de handvatten te geven waarmee men de strijd met de kilo’s definitief kan winnen. Of in elk geval een nieuw bewustzijn kan creëren. Daarnaast staat het boek boordevol goede tips, oefeningen en gezonde recepten. Nooit meer dik is vanaf 9 januari online verkrijgbaar en via iedere boekhandel, waaronder Riemer & Walinga. Wie live met Pranger aan de slag wil kan op www.get-healthy.nl (Ermelo) of www.bewegingscentrumvrijheid.nl (Harderwijk) terecht voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie