Ouders kunnen vrijdag 30 december samen met de kinderen dansend het jaar afsluiten.
Ouders kunnen vrijdag 30 december samen met de kinderen dansend het jaar afsluiten. Roy Beusker

Minidisco van Tante Rita komt naar Harderwijk: samen met de kids dansend het jaar afsluiten

26 december 2022 om 15:00 Podiumkunsten

HARDERWIJK Ouders kunnen vrijdag 30 december samen met de kinderen dansend het jaar afsluiten. ‘Minidisco en het Feest van Tante Rita’ zet de zaal op zijn kop met bekende meezing hits en heerlijke dansjes. Iedereen in de leeftijd van vier jaar en ouder zal deze middag genieten, gegarandeerd. De voorstelling speelt om 13.30 uur en 16.00 uur in Theater Harderwijk.

‘Tsjoe tsjoe wa, tsjoe tsjoe wa, tsjoe tsjoe wa wa wa. Op je plaats. Strek je armen. Vuisten maken!’ Doe jij in gedachten al mee? Lees je deze lyrics niet, maar zing je ze in jouw hoofd? Dan heb je kinderen die gek zijn op de liedjes van Minidisco. Deze aanstekelijke liedjes, blijven ontzettend hangen. Natuurlijk zijn er dan ook nog de hits ‘Coco Loco’, ‘Dans met Tante Rita’ en ‘De Dieren uit de Dierentuin’. Na een middag in het theater kunnen de bezoekers ze allemaal weer woord voor woord meezingen.

De voorstelling ‘Minidisco en het Feest van Tante Rita’ is echter meer dan een opeenvolging van hits. Het is een gloednieuw, grappig en knotsgek verhaal waarin de bekende hits voorbij komen. Theo en zijn zusje Lulu mogen voor het eerst naar het grote dansfeest van Tante Rita. Ze beleven een hilarisch avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten de meest bijzondere figuren. Het wordt spannend als er dieren uit de dierentuin ontsnappen en Brul de Leeuw in het bos blijkt rond te lopen.

Deze minidisco-musical is een feestje voor de jonge bezoeker, en onderhoudend voor de oudere

RECENSIE 

Musicalworld schreef over de musical ‘Minidisco en het Feest van Tante Rita’: ,,Waar het enthousiasme bij veel jeugdvoorstellingen even op stoom moet komen, blijkt dat hier totaal niet nodig. De kinderen hebben een dijk van een middag. Eenvoudige liedjes die eigentijds klinken. Veel participatie, een heel aardig verhaal om de liedjes aan elkaar te knopen. Jeroen Kijk in de Vegte, die als radionieuwsdienst buitengewoon geestig de updates rond de ontsnapte dieren presenteert en een cast die lol uitstraalt. Deze minidisco-musical is een feestje voor de jonge bezoeker, en onderhoudend voor de oudere.”

De adviesleeftijd voor ‘Minidisco en het Feest van Tante Rita’ is 4 jaar. De voorstelling duurt 70 minuten zonder pauze. De voorstelling is te zien op vrijdag 30 december in Theater Harderwijk om 13.30 uur en 16.00 uur.  Voor meer informatie en kaarten ga naar theaterharderwijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie