Afbeelding
Ton Pors

Flamin’ Stars in Muziekpodium Estrado: een begrip in Harderwijk en omstreken

24 december 2022 om 20:00 Muziek

HARDERWIJK Zijn jullie klaar voor een heerlijke avond rockmuziek? De Flamin’ Stars blazen op vrijdag 30 december om 20.30 uur het dak van Muziekpodium Estrado eraf. Deze geweldige band is al enkele decennia een begrip in Harderwijk en omstreken, maar inmiddels ook ver daarbuiten.

De optredens die de afgelopen tien jaar op deze datum gepland stonden zijn de boeken ingegaan als de meest legendarische en meest drukbezochte avonden uit de geschiedenis van het podium. Vrijdag 30 december is een knalavond en met deze coverband wordt het vast en zeker een bijzondere avond. Tijd om een elfde avond aan het rijtje toe te voegen!

Met hits van onder andere U2, The Rolling Stones, Herman Brood, INXS, Kings of Leon, Queen en nog vele andere hits uit vervlogen tijden is het ook een nostalgische avond. Met Paul van der Lelie (zang) en Jerry Sandee en Rob Monster op de gitaar gaat het zeker goedkomen. Dan hebben we natuurlijk nog Roderick Driesenaar (Bass), Dylan Houtzager (Drums) en Peter Jan van Velzen (Toetsenist).

Het is een feest der herkenning voor de ‘oudere jongeren’ onder ons en een kennismakingsavond met oude hits voor de nieuwe generatie. Liefhebbers van rockmuziek en een hele avond dansen zijn bij deze band aan het juiste adres. De deuren gaan 30 minuten voor aanvang open.

 Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Muziekpodium Estrado: estrado.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie