Afbeelding
Foto Unsplash

Heb je al nagedacht over het kerstpakket voor dit jaar?

17 november 2023 om 16:21 Partnercontent

Als je als ondernemer dit jaar je medewerkers wilt verrassen met een kerstpakket dan is het zaak om op tijd actie te ondernemen. Veel bedrijven die dit soort pakketten leveren starten al voor de zomer met het inslaan van producten om de pakketten te vullen. Dat betekent dat ze rekening houden met een bepaalde afname. Als je half december op de valreep nog wilt bestellen is de kans dus groot dat de keuze beperkt is of dat je in het geheel achter het net vist. Veel bedrijven kopen kerstpakketten voor hun medewerkers en zorgen daarnaast voor een leuke attentie voor gewaardeerde relaties.

Een eigen draai aan het kerstpakket

Je kunt kiezen voor een standaard kerstpakket, maar je kunt er ook een eigen draai aan geven. Zo kun je kerstdozen bestellen waar je producten in kunt verpakken. Ook het bekende gekleurde vulmateriaal is online te bestellen. Het voordeel is dat je op deze manier geheel naar eigen inzicht een kerstpakket kunt samenstellen. Dat kan voor een grote groep medewerkers, maar het is ook heel leuk om dit te doen als je maar een paar personeelsleden hebt. Ook voor belangrijke relaties kun je een gepersonaliseerde kerstdoos bestellen. Verras ze met een goede fles wijn of een mooi ander cadeau waar je op subtiele wijze het logo van je bedrijf hebt laten aanbrengen.

Wat zit er dit jaar in het kerstpakket?

Sinds de coronajaren willen veel werkgevers graag goed uitpakken met het kerstpakket. Hun hardwerkende personeel heeft een extraatje verdiend. Zeker nu het economisch niet zo goed gaat en veel mensen moeten bezuinigen op hun uitgaven. Werkgevers willen daarom dat er wel uitbundig kerst kan worden gevierd. Daarom wordt er vaak niet bezuinigd op het kerstpakket. Dat moet goed gevuld zijn met lekkere producten om er met het gezin of met vrienden een paar gezellige dagen van te maken in december. Als je de pakketten op tijd bestelt dan worden ze ruim voor de feestdagen bij je bedrijf afgeleverd. Veel werkgevers reiken het kerstpakket uit in de week voor kerst, omdat veel personeel rond de feestdagen verlof opneemt.

Een presentje voor een ander moment

Natuurlijk is Kerst niet het enige moment waarop je een belangrijke relatie van je bedrijf met een presentje kunt verrassen. Dat kan ook bij het sluiten van een mooie deal of als de klant een grote aankoop doet. Hiervoor kun je eendoos op maat bestellen. Deze kan als je dat wilt worden voorzien van het logo van je bedrijf. Daarmee maak je nog eens extra reclame voor jouw onderneming. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie fles wijn, maar ook voor iets lekkers zoals een slagroomtaart. Ook zijn er steeds meer bedrijven die hun relaties of personeel verrassen met iets lekkers voor Pasen of bij het begin van de lente. Ook daarbij komt een doos op maat natuurlijk prima van pas.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie