Bridgeclub Ermelo op jaarmarkt
Bridgeclub Ermelo op jaarmarkt Nelly

Bridgeclub Ermelo op de Jaarmarkt 2022

26 september 2022 om 10:52 Overig Deel je nieuws

JAARMARKT 2022

Saai en oubollig? Nee Bridge is gewoon prettig verslavend.

Afgelopen zaterdag stond Bridgeclub Ermelo op de jaarmarkt. Regen, regen en nog meer regen.

Toch straalde het plezier af van de vrijwilligers. Want wat is mooier dan de bridgesport te mogen promoten.

De bezoekers werden getrakteerd op een gulle lach en informatie over de meest populaire denksport ter wereld: BRIDGE, een leuk én uitdagend gezelschapsspel. Je speelt het met speelkaarten en daardoor lijkt het op andere kaartspelletjes, zoals klaverjassen en boerenbridge. Maar klaverjassen bestaat alleen in Nederland, en zelfs dan heeft nog iedereen andere spelregels. Dat zie je bij meer kaartspellen, zoals bij pesten. 

Bridge is anders. Het wordt namelijk over de hele wereld op dezelfde manier gespeeld. In Italië en China gelden dus dezelfde regels als in Nederland. Bovendien is het een officiële sport (denksport) en heeft het dus ook echte kampioenschappen (een NK, EK, WK, enzovoorts). 

Eén spelletje bridge is klaar na ongeveer 8 minuten. Als je een paar spelletjes hebt gehad ga je naar een andere tafel met andere tegenstanders. Je komt dus veel mensen tegen. Dat maakt bridge een heel gezellig spel. 

Bij bridge hoef je geen geluk te hebben om goed te scoren. Maar als je wilt winnen, moet je het zelf doen! Dat maakt bridge een uitdaging.

Al vanaf de eerste les ga je zelf aan de slag. Spelenderwijs leren. Ga je de uitdaging aan?

In Ermelo geven we een beginnerscursus op maandagmiddag en dinsdagavond. De lessen starten de eerste week van oktober. Meld je aan voor een gratis proefles en beslis daarna of je door wilt gaan.

Website Bridgeclub Ermelo: https://10021.bridge.nl/ 

Mail: secretaris.bcermelo@gmail.com

Docent: nelly.michon@gmail.com 

              06-49692010

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie