Op zaterdag 8 april 2023 om 10.30 uur wordt er weer een gratis koffieconcert gegeven in de foyer van het Huis van Ermelo. Foto: Musical- en Popkoor Ermelodie.
Op zaterdag 8 april 2023 om 10.30 uur wordt er weer een gratis koffieconcert gegeven in de foyer van het Huis van Ermelo. Foto: Musical- en Popkoor Ermelodie. Musical- en Popkoor Ermelodie

Ermelodie laat van zich horen tijdens gratis koffieconcert Huis van Ermelo: koffie, huisgemaakte taart en livemuziek

16 maart 2023 om 16:00 Muziek

ERMELO Op zaterdag 8 april 2023 om 10.30 uur wordt er weer een gratis koffieconcert gegeven in de foyer van het Huis van Ermelo. De koffieconcerten bieden een podium aan opkomende en bekendere muzikanten om zich te presenteren aan een nieuw publiek.

De gratis koffieconcerten maken livemuziek toegankelijk voor alle inwoners en bezoekers van Ermelo. ,,Dat deze formule blijkt goed te werken, want gemiddeld komt er zo’n 75 man op af. Wat ook leuk is om te merken, is dat de bezoekers van het concert makkelijk een praatje met elkaar maken. Zo is het Huis van Ermelo ook écht een ontmoetingsplek”, aldus Jessica Doude van Troostwijk van Interactie Ermelo. 

ERMELODIE

Op 8 april 2023 wordt het 3e koffieconcert gegeven. Dit keer is het de beurt Ermelodie, niet geheel een onbekende in Ermelo. Op het repertoire staan populaire nummers van/uit: Frozen, Coldplay, Ilse de Lange en vele andere. 

HUISGEMAAKTE TAART 

Naast de muziek is er ook een speciaal koffiearrangement samengesteld. Proeverij de Ontmoeting levert verse huisgemaakte taart voor bij het koffieconcert. De heerlijke taarten zijn met liefde gemaakt door mensen een verstandelijke beperking én een groot baktalent.   

Kom langs en geniet van een ochtend vol geweldige muziek en gezelligheid tijdens het gratis koffieconcert op zaterdag 8 april 2023 om 10.30 uur in de foyer van het Huis van Ermelo. Vooraf reserveren is niet nodig. Meer informatie op www.cultuurinermelo.nl/programma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie