Popkoor 4-us geeft gratis koffieconcert in de foyer van Huis van Ermelo.
Popkoor 4-us geeft gratis koffieconcert in de foyer van Huis van Ermelo. Popkoor 4-us

Popkoor 4-us geeft gratis concert in Huis van Ermelo, eerste in reeks koffieconcerten door Interactie

27 januari 2023 om 12:00 Muziek

ERMELO Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V organiseert een reeks gratis koffieconcerten in de foyer van Huis van Ermelo. Op zaterdag 11 februari om 10:30 uur bijt Popkoor 4-us het spits af. De ontvangst is vanaf 10.00 uur met koffie/thee en huisgemaakte taart van Proeverij de Ontmoeting uit Ermelo.

De gratis koffieconcerten zijn een laagdrempelige manier om inwoners van Ermelo te laten kennismaken met verschillende muziekstijlen. Vaak gaat het om bekende nummers in een ander jasje. Op 4 maart, 8 april en 13 mei geven Geraldine Ligtermoet, Ermelodie en Snaar & Co op geheel eigen wijze invulling aan de gratis koffieconcerten. 

POPKOOR 4-US

Het uit een schoolkoor ontstane popkoor 4-us werd in 1999 opgericht door de huidige dirigent Wim van Beek. De leden kwamen allemaal van dezelfde basisschool, maar dat veranderde al snel. In de jaren erna groeide 4-us uit tot een regionaal jeugdkoor en later popkoor. 4-us deed mee aan festivals in Apeldoorn en Rotterdam, verleende medewerking aan allerlei evenementen en gaf regelmatig een avondvullende shows.

In de playlist staan nummers van onder andere Coldplay, Caro Emerald, Beyonce, Ogene, Simon and Garfunkel, John Mayer en Twarres. Maar ook muziek uit bijvoorbeeld The Greatest Showman, Tarzan en Frozen.

Vooraf reserveren is niet nodig. Meer informatie op www.cultuurinermelo.nl/programma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie