Jazzquintet High Five is een van de deelnemende bands aan Dwaallicht Festival Ermelo 2023.
Jazzquintet High Five is een van de deelnemende bands aan Dwaallicht Festival Ermelo 2023. Pim Engelsman

Eerste band Dwaallicht Festival Ermelo 2023 bekend: Jazzquintet High Five

25 november 2022 om 09:00 Evenementen

ERMELO Op vrijdagavond 27 januari 2023 vindt de vierde editie van het Dwaallicht Festival plaats. Jazzquintet High Five is een van de deelnemende bands. 

Inwoners kunnen tijdens het Dwaallicht Festival op de fiets genieten van mooie muziek in twaalf huiskamers in Ermelo. Op het programma staat een mix van klassiek, populair, folk, jazz en meer. 

KEUZE UIT VERSCHILLENDE ROUTES

Er is keuze uit vier routes. Bij iedere route krijgt men in drie verschillende huiskamers een uniek concert in steeds een andere muziekstijl. Alle routes beginnen en eindigen met muziek in De Dialoog in het Huis van Ermelo.

JAZZ UIT JAREN ‘60 EN ‘70

Jazzquintet High Five is een van de deelnemende bands. De band richt zich op de jazz uit de jaren ‘60 en ‘70 en brengt muziek van grootheden als Blakey, Rollins en Davis. Muziek waar destijds flink op werd gedanst, aangevuld met bekende soul en eigentijdse nummers, bijvoorbeeld van Gregory Porter. D.C. Ray neemt de zang voor zijn rekening en pakt ieder publiek in met zijn muzikaliteit en charme. 

Meer informatie over het programma, de routes en optredende musici is te vinden op de website dwaallichtfestival.nl. Kaarten via de website of bij VVV Ermelo.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie