De Ermelose Plusband sluit het Dwaallicht Festival af.
De Ermelose Plusband sluit het Dwaallicht Festival af.

Plusband sluit Dwaallicht Festival af

7 februari 2017 om 12:20 Cultuur

ERMELO - Al negen jaar zorgt de Plusband uit Ermelo voor onvergetelijke avonden door heel Nederland. Zaterdag 25 februari is hierop geen uitzondering; dan zal de Plusband van 22.30 tot 23.30 uur op het Molenaersplein het Ermelose Dwaallicht Festival afsluiten. Het repertoire van de band gaat van Elvis Presley tot Guus Meeuwis en krijgt gegarandeerd alle voetjes van de vloer. Voor iedereen feest! 
‘We zijn heel blij met deze afsluiter’,  aldus Tim Smit, die vanuit Cultuurkus medeverantwoordelijk is voor de programmering van het Dwaallicht Festival. ‘Het is een bekende naam in de regio en zorgt gegarandeerd voor een mooie afsluiting van dit eerste Dwaallicht Festival’. 
‘Ook met de rest van de programmering zijn we uiterst tevreden. Er kan gekozen worden uit 4 fietsroutes. Elke route gaat langs 3 verschillende huiskamers en optredens. Er kan gekozen worden uit de Wilde Wolven Route, de Zwalkende Zwijnen Route, de Haastige Hazen Route en de Kruipende Kevers Route. Het is een mooie mix geworden van kleinkunst, jazz, klassieke muziek, stand-up comedy en singer-songwriters. Om enkele highlights te noemen;  het jonge cabaret duo Bovenste Knoopje Open dat nu bij de laatste acht van het Leids Cabaret Festival zit, multitalent Andries Tunru, die bekend is in de improvisatiewereld en nu zijn eerste cabaretprogramma geschreven heeft, singer-songwriter Jordi Repkes, wiens muziek het best te omschrijven valt als Americana-Pop met invloeden van Ryan Adams, Dire Straits en Pink Floyd, het cabaretduo Bonus Materiaal, winnaar van de publieksprijs op het Utrechts Cabaret Festival, en het Duo Daphne Visser en Sunghee Jo dat ‘Frauenliebe und Leben’ van Robert Schumann ten gehore zal brengen. Ik denk dat we de inwoners van Ermelo een hele mooie avond bezorgen!’. 
Zie voor de artiesten per route en tickets: www.dwaallichtfestival.nl
Het Dwaallicht Festival is een initiatief van Cultuurkust, met medewerking van Gemeente Ermelo, Fête de la Musique en Groevenbeek Klassiek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie