Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Grote ravage Nijkerkerstraat in Putten na ongeval tussen meerdere voertuigen door gladheid, getuigen melden vet op de weg

21 februari 2024 om 20:31 Ongeval

PUTTEN Woensdagavond rond 18.15 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen drie voertuigen op de Nijkerkerstraat ter hoogte van de Broekermolenweg. 

Eén vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De weg ligt bezaaid met brokstukken en ook ligt een lantaarnpaal helemaal plat. De weg is volledig afgesloten.

Meerdere personen zijn in de ambulance gecontroleerd waaronder een klein kind die samen met z’n vader in één van de betrokken voertuigen zat. In de andere auto zaten drie vrouwen en in het brommobiel een jongeman.

Het ongeval ontstond toen een voertuig vanaf de Nijkerkerstraat wilde afslaan na de Broekermolenweg. Een auto kon mogelijk door gladheid niet op tijd tot stilstand komen waarna de aanrijding volgde. Een getuige meldt dat er mogelijk vloeistof op de weg lag voordat het ongeval plaats vond. Een bergingsdienst zal alle voertuigen afslepen.

Op Facebook meldt een inwoner dat hij rond 5 uur een melding bij Rijkswaterstaat en de politie had gedaan vanwege gladheid op een stuk Nijkerkerstraat. Hij denkt dat het mogelijk om frituurvet ging. Een medewerker van provincie meldt later in de avond dat een vrachtwagen die vanmiddag tussen Nijkerk en Harderwijk reed over een afstand van 10 kilometer kippenvet had gelekt. Tot laat in de avond zijn ze bezig geweest om alles schoon te maken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie