Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Automobilist mishandeld na ongeval Harderwijkerweg in Ermelo, politie neemt auto met ingeslagen ruit en goederen in beslag voor onderzoek

9 februari 2024 om 07:03 Ongeval

ERMELO Donderdagavond rond 23.30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval met letsel op de Harderwijkerweg in Ermelo. Bij aankomst bleek er een conflict te zijn geweest tussen inzittenden van twee voertuigen. Eén bestuurder van een auto was toen vermoedelijk al van het incident weggereden.

De nog aanwezige personenauto stond dwars over de weg. Daarin zat een vader met zijn zoontje. Mogelijk was de auto daarvoor geramd door het andere voertuig. De ruit van het portier was ingeslagen en het glas lag verspreid in de auto. Daarnaast had het voertuig rechtsvoor forse schade. De inzittenden zijn beide per ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie geeft vrijdagochtend aan dat de bestuurder na het ongeval is mishandeld. Het onderzoek duurt nog voort. Ze doen onder andere een buurtonderzoek en horen getuigen. De bestuurder van de andere auto is nog niet aangehouden. 

Op de grond bij de auto trof de politie een flesje pepperspray en een blok gewikkeld in plastic aan. Deze goederen heeft de politie meegenomen naar het bureau. De auto is voor onderzoek in beslag genomen. 

De politie is opzoek naar het voertuig dat vermoedelijk betrokken was bij dit incident. Het betreft een grijze personenauto, mogelijk een BMW. De weg richting Harderwijk heeft enige tijd dichtgezeten. Het overige verkeer ondervond hier weinig hinder van.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie