DeVeDo heeft de eerste prijs van het seizoen gepakt door zaterdag 23 maart de finale van de TOTO Basketbal Cup te winnen.
DeVeDo heeft de eerste prijs van het seizoen gepakt door zaterdag 23 maart de finale van de TOTO Basketbal Cup te winnen. H. Jansen / s.c. DeVeDo

Ermelose rolstoelbasketballers van DeVeDo winnen TOTO Basketball Cup en pakken eerste prijs van seizoen: ‘Mooie boost richting play-offs’

26 maart 2024 om 09:00 Basketbal

ERMELO/ALMERE DeVeDo heeft de eerste prijs van het seizoen gepakt door zaterdag 23 maart de finale van de TOTO Basketbal Cup in het Topsportcentrum in Almere te winnen. De Ermelose rolstoelbasketballers wonnen met 64-59 van het uit Middelburg afkomstige R.B.V.M. Topscorer aan de kant van DeVeDo was Fabian Jansen met 20 punten.

De wedstrijd speelt zich af in een prachtige ambiance. De ploegen zijn in de competitie met een gelijk aantal punten geëindigd en de wedstrijden zijn vaak een gelijklopende strijd. Dat was deze wedstrijd niet anders, al was het DeVedo dat de hele wedstrijd op voorsprong stond.

Tijdens de prijsuitreiking worden beide spelers van DeVeDo; Fabian Jansen en Julia van der Sprong uitgeroepen tot koning en koningin TOTO. Coach Kees van de Bunte geeft aan trots te zijn op het team. ,,Het is een mooie boost voor het team richting de play-offs, maar eerst even genieten van deze prijs.”

Woensdagavond 17 april speelt DeVeDo thuis de eerste wedstrijd van de play-offs om 20.30 uur in De Zanderij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie