De Ermelose vereniging DeVeDo was afgelopen zaterdag in Sportcentrum Zanderij wederom te sterk voor het Amsterdamse Only Friends.
De Ermelose vereniging DeVeDo was afgelopen zaterdag in Sportcentrum Zanderij wederom te sterk voor het Amsterdamse Only Friends. Helga Jansen Peters / s.c. DeVeDo

Sterk DeVeDo uit Ermelo laat mooie aanvallen zien en wint in De Zanderij van rolstoelbasketballers van Only Friends

12 februari 2024 om 12:00 Basketbal

ERMELO De Ermelose vereniging DeVeDo was afgelopen zaterdag in Sportcentrum Zanderij wederom te sterk voor het Amsterdamse Only Friends. Met 24 punten van Cher Korver de topscorer aan de kant van DeVeDo. Het was de derde keer dit seizoen dat de beide ploegen tegenover elkaar stonden.

DeVeDo begon sterk aan de wedstrijd en wist gelijk een voorsprong op te bouwen naar 10-0. Daarna gaat de wedstrijd gelijk op en komt de ploeg uit Amsterdam nog enigszins terug in de wedstrijd tot 14-8. Daarna breekt wederom een hele sterke fase aan van DeVeDo en is de ruststand uiteindelijk 35-14.

MOOIE AANVALLEN

De ploeg uit Ermelo blijft een sterk team spel laten zien en een aantal hele mooie aanvallen vanuit een verdediging die goed staat. Het derde kwart werd uiteindelijk afgesloten met een ruime voorsprong van 54-26.

DeVeDo blijft sterk spelen en de controle ook in elk kwart houden. Ook het vierde kwart werd gewonnen en daarmee won DeVeDo de wedstrijd met 76-46. Mooi detail aan de kant van DeVeDo is dat de elf spelers allen op het scoresheet stonden, wat onderstreept dat het volledige team kan terugkijken op een hele goede wedstrijd.

Volgende week zaterdag 17 februari is Sunrise Medical Braves 2 de tegenstander om 16.00 uur in Sportcentrum Zanderij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie