Afbeelding
Foto: eigen foto de Samaritaan

Actie4kids schoenendoosactie in Ermelo

5 november 2017 om 14:22 Algemeen

Actie4Kids is weer van start gegaan. Samen met inwoners wil de organiserende Ermelose Stichting De Samaritaan ruim 45.000 kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos.

Ermelo - De doos vol met bijvoorbeeld schoolspullen, hygiëne-producten, speelgoed en een knuffel kunnen worden ingeleverd bij: Stichting De Samaritaan aan het Schoolpad 1b, 3851 JE Ermelo. Inlevertijden en dagen zijn op woensdag 15 november van 12.30-15.00 uur en woensdag 22 november 12.30-15.00 uur.

Dit jaar weer gaan de schoenendozen naar Afrika, Azië, Oost Europa en het Midden-Oosten. Daar zijn veel kinderen die het moeilijk hebben. Na meer dan twintig jaar is Actie4kids nog steeds nodig. Ook nu nog leeft 1 op de 2 kinderen wereldwijd in armoede. De slogan van Actie4kids is ‘Voor jou van mij’. Jij mag namelijk jouw speelgoed en zakgeld delen met een kind dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad.

De stichting hoort regelmatig dat kinderen weer naar school kunnen gaan door de schriften en pennen uit de schoenendozen. Een gevulde schoenendoos is voor hen dus een fantastisch cadeau. Daarnaast bevat iedere doos een boekje met Bijbelverhalen.

Actie4kids wordt georganiseerd in Nederland en België. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met de organisatie via 0341-418061 of info@actie4kids.org.

www.actie4kids.org

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie