CAI Zakelijk
CAI Zakelijk CAI Harderwijk

Zakelijk glasvezel in Ermelo nu voordeliger

Zakelijk Deel je nieuws

Lokale aanbieder Breednet verlaagt tarieven

ERMELO – Bedrijven in Ermelo kunnen al vele jaren gebruik maken van het glasvezelnetwerk van Breednet. Deze regionale aanbieder, een initiatief van CAI Harderwijk, heeft recent een forse prijsverlaging doorgevoerd. Ondernemers in Ermelo kunnen al gebruik maken van het zakelijke glasvezelnetwerk vanaf € 49,00 per maand. Breednet is ook actief in Harderwijk, Putten en Nunspeet.

Breednet biedt twee soorten aansluitingen: Breednet Premium voor veeleisende gebruikers en Breednet Lite, een oplossing die vergelijkbaar is met internet thuis. Breednet Premium geeft gebruikers de hoogste garanties en snelle hersteltijden, plus een onbeperkte keuze uit diensten bij meer dan 140 dienstaanbieders in de digitale marktplaats NDIX. Voor bedrijven die een snelle, extreem stabiele verbinding en maximale keuzevrijheid nodig hebben, is dit de meest geschikte oplossing.

Sinds deze maand zijn de tarieven voor Breednet Premium verlaagd. Zo kost een Premium gigabit internetaansluiting nu slechts € 199,00 per maand, een verbinding met 50 Mbps is er voor € 129,00. Bedrijven hebben dan een razendsnelle aansluiting en kunnen op NDIX een dienst aanschaffen bij een provider naar keuze.

Partner in Ermelo

Voor organisaties die minder gebruik maken van dataverbindingen biedt Breednet ook een voordelig alternatief. Met Breednet Lite krijgen bedrijven zakelijk glasvezel inclusief een internetverbinding vanaf € 49,00 per maand. Deze kunnen ze afnemen via onder meer de Ermelose Breednet-partner Avensys.

Tussen Breednet Premium en Breednet Lite zit een stevig prijsverschil. De vraag welke aansluiting voor welk bedrijf geschikt is, hangt af van het belang van dataverkeer in de bedrijfsvoering en de af te nemen ICT-diensten. Als voor een bedrijf de dataverbindingen bedrijfskritisch zijn, heeft de zekerheid van een Premium-aansluiting de voorkeur. Ook als er meer nodig is dan alleen internet, dan biedt de Premium-aansluiting de maximale keuzevrijheid. Wie gewoon een goede internetverbinding nodig heeft voor bijvoorbeeld mailverkeer, kan prima uit de voeten met het voordelige Lite-abonnement.

www.caiharderwijk.nl/cai-zakelijk/

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kinderboekenweek met thema Gi-ga-groen wordt leesfeest 1 uur geleden
Afbeelding
Trainen volgens Wiel Coerver-methode tijdens Jeugdvoetbaldagen DVS’33 4 uur geleden
Afbeelding
Cabaretduo Eer & Nan speelt ‘Terugblik, vooruit!’ in De Rehobothkerk 5 uur geleden
Afbeelding
Van wanhoop tot feest bij open dag AZC in Harderwijk 8 uur geleden
Afbeelding
Scooterrijders botsen frontaal op elkaar 10 uur geleden
Afbeelding
Ermelose Noor Oosterhoff Nederlands Kampioen Muay Thai 20 uur geleden
Afbeelding
Moonlight kanoën bij De Kanovijver ter ere van 50 jaar Ermelo gisteren