CAI Zakelijk
CAI Zakelijk CAI Harderwijk

Zakelijk glasvezel in Ermelo nu voordeliger

Zakelijk Deel je nieuws

Lokale aanbieder Breednet verlaagt tarieven

ERMELO – Bedrijven in Ermelo kunnen al vele jaren gebruik maken van het glasvezelnetwerk van Breednet. Deze regionale aanbieder, een initiatief van CAI Harderwijk, heeft recent een forse prijsverlaging doorgevoerd. Ondernemers in Ermelo kunnen al gebruik maken van het zakelijke glasvezelnetwerk vanaf € 49,00 per maand. Breednet is ook actief in Harderwijk, Putten en Nunspeet.

Breednet biedt twee soorten aansluitingen: Breednet Premium voor veeleisende gebruikers en Breednet Lite, een oplossing die vergelijkbaar is met internet thuis. Breednet Premium geeft gebruikers de hoogste garanties en snelle hersteltijden, plus een onbeperkte keuze uit diensten bij meer dan 140 dienstaanbieders in de digitale marktplaats NDIX. Voor bedrijven die een snelle, extreem stabiele verbinding en maximale keuzevrijheid nodig hebben, is dit de meest geschikte oplossing.

Sinds deze maand zijn de tarieven voor Breednet Premium verlaagd. Zo kost een Premium gigabit internetaansluiting nu slechts € 199,00 per maand, een verbinding met 50 Mbps is er voor € 129,00. Bedrijven hebben dan een razendsnelle aansluiting en kunnen op NDIX een dienst aanschaffen bij een provider naar keuze.

Partner in Ermelo

Voor organisaties die minder gebruik maken van dataverbindingen biedt Breednet ook een voordelig alternatief. Met Breednet Lite krijgen bedrijven zakelijk glasvezel inclusief een internetverbinding vanaf € 49,00 per maand. Deze kunnen ze afnemen via onder meer de Ermelose Breednet-partner Avensys.

Tussen Breednet Premium en Breednet Lite zit een stevig prijsverschil. De vraag welke aansluiting voor welk bedrijf geschikt is, hangt af van het belang van dataverkeer in de bedrijfsvoering en de af te nemen ICT-diensten. Als voor een bedrijf de dataverbindingen bedrijfskritisch zijn, heeft de zekerheid van een Premium-aansluiting de voorkeur. Ook als er meer nodig is dan alleen internet, dan biedt de Premium-aansluiting de maximale keuzevrijheid. Wie gewoon een goede internetverbinding nodig heeft voor bijvoorbeeld mailverkeer, kan prima uit de voeten met het voordelige Lite-abonnement.

www.caiharderwijk.nl/cai-zakelijk/

advertentie
advertentie
Afbeelding
Evert en Jannie Bos uit Putten delen hun ervaringen 32 minuten geleden
Afbeelding
Wethouder Weidema wil het anders en beter doen 5 uur geleden
Afbeelding
Word het visitekaartje van Museum Het Pakhuis 20 uur geleden
Afbeelding
Vaak verbitterde strijd: 50 jaar zelfstandig 21 uur geleden
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Op pad met de boswachter 12 aug, 14:51
Afbeelding
Zakkenrollers weer actief op festivals en in de winkelstraten 12 aug, 14:35