Vitaliteitscoach Brigitte in het Bosgebied van de Drie, waar zij de Slowruntrainingen zal verzorgen.
Vitaliteitscoach Brigitte in het Bosgebied van de Drie, waar zij de Slowruntrainingen zal verzorgen. Anouk Strijbosch

Vitaliteitscoach Bergen en Dalen brengt Slowruntrainingen, Supermarktsafari’s en haar “Op naar de Top” coachtraject naar Ermelo.

21 februari 2022 om 22:59 Zakelijk Deel je nieuws

Hallo Ermelo

Ik ben Brigitte, 56 jaar jong en ik vond dat een prima leeftijd om na 38 jaar in loondienst eens voor mijzelf te beginnen, zodat ik eindelijk kan doen wat ik belangrijk vind: Mensen motiveren meer in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk.

Daarom open ik 1 maart a.s. mijn Vitaliteitscoach Praktijk Bergen en Dalen in Ermelo, maar dan wel een heel bijzondere! 

Want ik heb mijzelf de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Van iemand die na een drievoudige PTSS en zware chronische depressies ben ik uiteindelijk op mijn 49ste mijzelf tijd gaan geven om in therapie te gaan. Daar ontdekte ik wat stress en trauma met mijn wereldbeeld én lichaam hadden gedaan. Na de therapie heb ik 7 opleidingen gedaan, waarvan 5 HBO geaccrediteerd. Nu ben ik Gelukscoach, Stresscounselor, Hormooncoach, Boodschappencoach, Vitaliteitscoach en SlowRun trainer.

Het allereerste product waarmee ik start is het geven van Slowrunttrainingen. Van SlowRun Nederland heb ik hiervoor de licentie gekregen voor Ermelo, Putten, Uddel en Garderen.

Met Slowrun wil ik mensen met plezier en op een ontspannen manier met elkaar in beweging krijgen in de natuur.  Geen druk qua afstand of tijd. Echt iedereen kan het. Van jong tot oud. Ik bied zowel groepstrainingen aan van 10 weken,  als individuele trainingen van 5 weken.

Ik begin in Ermelo: Zaterdag 10 maart a.s. start er een groep om 09.00 en nog een om 16.00 uur. Dinsdagavond 15 Maart start er een groep om 19.00 uur. Meer info op de Slowrunpagina van mijn gloednieuwe website Bergenendalen.nl : https://bergenendalen.nl/slowrun-trainingen/

Verder heb ik een online Coachtraject ontwikkelt waarmee ik vanaf 15 april start. Het heet “Op naar de Top” en is speciaal voor mensen die net uit een persoonlijke crisis komen. Vanaf 1 mei ga ik ook Supermarktsafari’s geven, zodat mensen beter weten welke voeding in de supermarkt nu echt gezond is. 

Ik wil geïnteresserden dan ook van harte uitnodigen op de opening van mijn praktijk Bergen en Dalen op 1 maart a.s. tussen 15.00 en 17.00 uur in het Work & Life Center in Ermelo. Wel heel graag even een mail naar vitaliteitscoachbergenendalen@gmail.com

Ik heb ook een E-book geschreven:  “In 10 stappen naar Grip op je Dip” Dit kan gratis worden gedownload via deze link:  https://bergenendalen.nl/aanvraag-e-book-in-10-stappen-naar-grip-op-je-dip/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie