Afbeelding
Afbeelding van LEEROY Agency via Pixabay

Werkspijkerbroek met comfort en uitstraling

11 april 2023 om 07:37 Partnercontent

Wilt u graag goede werkkleding, maar wel de uitstraling van een gewone spijkerbroek? Dan is een werkspijkerbroek de ideale oplossing! Werkspijkerbroeken, ook wel werkjeans genoemd, hebben al het comfort van de gewone jeans, maar de professionele voordelen van de werkbroek. Ze zijn namelijk veiliger, gaan langer mee en zijn ingericht op het leven van een vakman. Bij Bevazet kunt u werkspijkerbroeken aanschaffen als particulier, maar ook als werkgever voor uw gehele bedrijf. Ze passen dan ook mooi in een volledige bedrijfskledinglijn! Spijkerstof staat bekend om de sterkte en slijtvastheid. Dat maakt ze van zichzelf al heel stevig. Deze kwaliteiten zijn bij een werkspijkerbroek nog meer aanwezig, waardoor ze jaren mee kunnen gaan.

Werkspijkerbroek of gewone spijkerbroek?

U bent vast wel bekend met het beeld van de gemiddelde klusser, vaak gekleed in een oud shirt en een oude spijkerbroek. De goede kleren mogen immers niet vies worden tijdens het klussen in en rondom huis! Hoewel oude kleren inderdaad lekker zitten, zijn ze niet zo praktisch. Omdat ze al wat langer meegaan zullen oude kleren juist eerder scheuren of stukgaan. Ook beschermen ze de drager minder dan goede werkkleding dat doet. De werkspijkerbroek is daarentegen beter bestand tegen veelvuldig wassen. Gezien het feit dat tijdens werk de broek eerder vies zal worden, is het dus fijn dat een werkspijkerbroek niet snel slijt door de wasmachine. Daarnaast hebben oude kleren niet de voordelen van een werkspijkerbroek! Deze heeft namelijk vaak grote zakken, extra lussen en bieden meer bewegingsvrijheid. Deze broeken zijn immers gemaakt om in te werken. Door te investeren in één goede werkspijkerbroek, gaat deze net zo lang mee als meerdere gewone spijkerbroeken.

Werk veiliger in een werkspijkerbroek!

Veiligheid is dus een belangrijk aspect van de werkspijkerbroek. De stof is gemaakt van beter materiaal, dat duurzamer én steviger is. Daardoor houdt de broek beter vonken, spetters of rondvliegend fijn materiaal tegen. Zeker wanneer u werkt met hitte of gevaarlijke stoffen, is een werkspijkerbroek dus stukken veiliger. Het extra laagje tussen uw benen en de buitenwereld, kan het verschil betekenen tussen een beetje ongemak of een grote verwonding. Voorkom deze onnodige risico’s en kies dus voor degelijke werkkleding.

Werkspijkerbroek stretchstof

Wilt u zich helemaal vrij kunnen bewegen in de werkspijkerbroek? Dan kunt u ook kiezen van eentje van stretchstof! Spijkerstof kan vrij stug zijn. Dat is handig, want dat beschermt de drager een stuk beter. Is in uw werk bewegingsvrijheid echter belangrijker, dan kan het lonen om te kiezen voor een spijkerbroek van stretchstof. Bijvoorbeeld wanneer u in veel verschillende houdingen werkt of u zich soms in bochten moet wringen. Deze stretchbroek beweegt lekker mee met de drager, zonder dat er wordt bespaard op veiligheid of bergruimte. Een stretchwerkspijkerbroek is dan ook de meest comfortabele broek die u kunt dragen tijdens het werken!

Verschil werkspijkerbroek en andere werkbroeken

Naast werkspijkerbroeken, zijn er ook allerlei andere soorten werkbroeken te vinden. Er zitten wel een aantal verschillen tussen deze broeken. Ten eerste zijn spijkerbroeken voordeliger dan andere werkbroeken. Dat maakt ze een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een comfortabele werkbroek die ook nog betaalbaar is! Daarnaast is spijkerstof een van de meest stevige materialen en gaat daardoor extra lang mee. Ook het uiterlijk van de broek is een belangrijk verschil. Werkbroeken kunnen soms wat lomp of stug overkomen, terwijl een spijkerbroek een stijlvollere uitstraling heeft. De stof van een spijkerbroek is tijdloos en gemakkelijk te combineren met allerlei soorten bovenkleding, van T-shirt tot overhemd. Daardoor is een werkspijkerbroek echt een waardevolle toevoeging aan uw garderobe.

Andere soorten werkkleding

Naast een werkspijkerbroek, zijn er veel andere soorten bedrijfskleding op de markt. U kunt uzelf van top tot teen in professionele werkkleding kleden! Zo zijn er werkschoenen, shirts, jassen, truien en overalls verkrijgbaar. Maar ook voor speciale omstandigheden is er goede werkkleding te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een korte werkbroek of een werkoverhemd voor de nettere gelegenheden? Welke bedrijfskleding het beste bij u past, hangt af van uw wensen en de omstandigheden waarin u werkt. Deze hebben namelijk invloed op de mate van bescherming die voor u belangrijk is. Weet u dus niet zo goed welke kleding u nodig heeft, dan is het aan te raden om eens te gaan zitten met een bedrijfskleding expert, zoals Bevazet.

Werk professioneler in werkkleding!

Naast dat het veiliger is, komt goede werkkleding ook een stuk professioneler over. Neemt u een dienst af bij een bedrijf dat duidelijk heeft nagedacht over wat de werknemers dragen, dan geeft dat een stuk beter gevoel dan een bedrijf waar de werknemers onverzorgder overkomen. Daarnaast zorgt werkkleding ervoor dat een bedrijf makkelijker te herkennen is, en daardoor ook makkelijker aan te spreken. Zeker wanneer u bijvoorbeeld uw website of telefoonnummer op de kleding laat drukken, bent u heel gemakkelijk terug te vinden! Werknemers reageren vaak positief op het dragen van werkkleding. Het is makkelijker, veiliger en zorgt voor een gevoel voor saamhorigheid. Vervang daarom vandaag nog de normale spijkerbroek, voor mooie werkspijkerbroeken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie