Afbeelding
Photographee.eu

De beste woontrends van de herfst: Van stalen deuren tot tweedehands vondsten

Partnercontent

Je vraagt je misschien af wat de laatste woontrends zijn van dit najaar. Nou, we hebben een aantal geweldige ideeën voor je! Denk dit seizoen aan het toevoegen van organische vormen en materialen aan je inrichting. Tweedehands items zijn ook groot dit jaar, evenals planten en op de natuur geïnspireerde accenten.

Lees verder voor meer informatie over deze en andere trends voor de herfst. We geven je ook enkele tips om ze in je huis te integreren.

De terugkeer van stalen deuren

Je ziet het steeds vaker: stalen deuren in woningen. Niet zo gek eigenlijk, want zo’n deur is stoer, robuust en duurzaam. Bovendien past een deur van staal goed bij een industrieel interieur. Wil je ook een deur van staal in je huis? Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een nieuwe deur bestellen, of je kunt een oude deur opknappen. Ook zijn er allerlei handgemaakte deuren verkrijgbaar.

Het voordeel van een stalen deur is dat hij erg stevig is en dus goed tegen van alles kan. Daarnaast is een stalen deur onderhoudsvriendelijk: je hoeft hem maar af en toe te dichten om hem er weer als nieuw uit te laten zien.

Organisch gevormde meubels

De herfst is de perfecte tijd om je huis een frisse uitstraling te geven. Dit jaar draait alles om organische vormen en natuurlijke materialen. Dus waarom niet een paar meubels toevoegen die deze trend weerspiegelen? Momenteel houden we van houten meubels met organische vormen. Deze meubels geven een warme uitstraling aan elke kamer en zorgen voor een uitnodigend gevoel. Bovendien zijn ze perfect om die gezellige herfstsfeer te creëren.

Als je op zoek bent naar iets meer trendy, waarom probeer je dan niet een meubel met een stalen deur? Het is een geweldige manier om een industriële stijl aan je huis toe te voegen en het eruit te laten springen.

Tweedehands is het nieuwe zwart

We houden van alle tweedehands spullen die dit najaar weer in de mode komen. Het is een geweldige manier om je huis wat persoonlijkheid te geven en tegelijkertijd geld te besparen.

We zien veel leuke vintage stukken opduiken op sites als Etsy en Pinterest en het is zeker iets wat je moet overwegen voor je eigen huis. Of het nu gaat om een funky fauteuil, een interessant kunstwerk of een retro lamp, het toevoegen van een vleugje vintage stijl is een geweldige manier om je huis uniek te maken.

Dus ga je gang en experimenteer met verschillende stijlen-je weet nooit wat je uiteindelijk mooi vindt.

Groen met planten

Veel mensen verwerken planten in hun woning. Niet alleen op de traditionele manier, maar ook op heel creatieve manieren. Je kunt kiezen voor een groene muur of planten gebruiken om een organische vorm te creëren. Je kunt zelfs planten gebruiken als onderdeel van je vloerbedekking! Er zijn veel leuke opties, dus wees niet bang om creatief te worden. En als je niet van planten houdt, is dat ook niet erg. Er zijn genoeg andere trends om uit te kiezen!

advertentie
advertentie
Afbeelding
Omgaan met moeilijke momenten in relaties: liefdeslessen vanuit wetenschap en praktijk 3 uur geleden
Afbeelding
Werkdruk en verzuim kinderopvang hoog, personeel minder tevreden 4 uur geleden
Afbeelding
Theaterwerkplaats Harderwijk viert haar 30-jarig jubileum met vier éénakters 17 uur geleden
Afbeelding
Ingenieursbureau Westenberg uit Harderwijk bestaat 30 jaar: 'Ons werk is vaak onzichtbaar, maar wel van grote waarde' 20 uur geleden
Afbeelding
KRO-NCRV maakt opnames voor 'Petrus in het land' in De Regenboog 21 uur geleden
Afbeelding
Ermelo financieel gezond: accountantskantoor BDO geeft gemeente rapportcijfer 9 21 uur geleden
Afbeelding
Presentatie over De Tuinen van Weldadigheid door Groei & Bloei Ermelo 8 feb, 10:00