Vrijwilligers bij Museum Het Pakhuis
Vrijwilligers bij Museum Het Pakhuis Museum Het Pakhuis

Word het visitekaartje van Museum Het Pakhuis

16 augustus 2022 om 16:26 Overig

ERMELO Museum Het Pakhuis is op zoek naar baliemedewerkers, kom werken bij het leukste vrijwilligersteam van Ermelo! 

Museum Het Pakhuis zet zich in om het erfgoed van Ermelo en omstreken te verzamelen, te beheren en presenteren. De collectie van het museum bestaat voornamelijk uit archeologische vondsten van de Veluwe. Elk jaar opent een nieuwe tentoonstelling over een aan Ermelo verwant onderwerp. Tijdens de Sinterklaasperiode transformeert Het Pakhuis ieder jaar tot Het Pakjeshuis, het huis van Sinterklaas. Het Pakhuis heeft 2,2 fte vaste staf in dienst en werkt met een groep enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden.

Het Pakhuis is op zoek naar iemand die in, of in de buurt van Ermelo woont en affiniteit heeft met cultuur of geschiedenis. Ben je sociaal aangelegd en goed met mensen, of juist ingetogen en precies? Voor bijna iedereen is er plaats in het vrijwilligersteam van Het Pakhuis. Werktijden zijn in overleg, kunnen wekelijks of maandelijks terugkeren, maar kunnen ook project-gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld met de opbouw van een tentoonstelling of tijdens het Pakjeshuis. Als vrijwilliger werk je minimaal één dagdeel per maand.

Geniet als vrijwilliger bij Het Pakhuis van speciale voordelen. Zo krijgen vrijwilligers een museumkaart en worden er verschillende uitjes georganiseerd. 

Overtuigd, of meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Maud Onderweegs. Mail naar: onderweegs@hetpakhuisermelo.nl of bel 0341-760777

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie