Vrijwilligers bij Museum Het Pakhuis
Vrijwilligers bij Museum Het Pakhuis Museum Het Pakhuis

Word het visitekaartje van Museum Het Pakhuis

Overig

ERMELO Museum Het Pakhuis is op zoek naar baliemedewerkers, kom werken bij het leukste vrijwilligersteam van Ermelo! 

Museum Het Pakhuis zet zich in om het erfgoed van Ermelo en omstreken te verzamelen, te beheren en presenteren. De collectie van het museum bestaat voornamelijk uit archeologische vondsten van de Veluwe. Elk jaar opent een nieuwe tentoonstelling over een aan Ermelo verwant onderwerp. Tijdens de Sinterklaasperiode transformeert Het Pakhuis ieder jaar tot Het Pakjeshuis, het huis van Sinterklaas. Het Pakhuis heeft 2,2 fte vaste staf in dienst en werkt met een groep enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden.

Het Pakhuis is op zoek naar iemand die in, of in de buurt van Ermelo woont en affiniteit heeft met cultuur of geschiedenis. Ben je sociaal aangelegd en goed met mensen, of juist ingetogen en precies? Voor bijna iedereen is er plaats in het vrijwilligersteam van Het Pakhuis. Werktijden zijn in overleg, kunnen wekelijks of maandelijks terugkeren, maar kunnen ook project-gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld met de opbouw van een tentoonstelling of tijdens het Pakjeshuis. Als vrijwilliger werk je minimaal één dagdeel per maand.

Geniet als vrijwilliger bij Het Pakhuis van speciale voordelen. Zo krijgen vrijwilligers een museumkaart en worden er verschillende uitjes georganiseerd. 

Overtuigd, of meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Maud Onderweegs. Mail naar: onderweegs@hetpakhuisermelo.nl of bel 0341-760777

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kinderboekenweek met thema Gi-ga-groen wordt leesfeest 58 minuten geleden
Afbeelding
Trainen volgens Wiel Coerver-methode tijdens Jeugdvoetbaldagen DVS’33 3 uur geleden
Afbeelding
Cabaretduo Eer & Nan speelt ‘Terugblik, vooruit!’ in De Rehobothkerk 4 uur geleden
Afbeelding
Van wanhoop tot feest bij open dag AZC in Harderwijk 7 uur geleden
Afbeelding
Scooterrijders botsen frontaal op elkaar 9 uur geleden
Afbeelding
Ermelose Noor Oosterhoff Nederlands Kampioen Muay Thai 19 uur geleden
Afbeelding
Moonlight kanoën bij De Kanovijver ter ere van 50 jaar Ermelo gisteren