Symbolische sleuteloverdracht van Jack Kwakkel naar Wouter Groeneveld.
Symbolische sleuteloverdracht van Jack Kwakkel naar Wouter Groeneveld. Joël Vingerling

Feestelijke opening schoolgebouw DrieKansen op terrein ‘s Heeren Loo

1 juli 2022 om 12:30 Onderwijs

ERMELO Gisteren is het nieuwe schoolgebouw DrieKansen op het terrein van ’s Heeren Loo feestelijk geopend door EduCare bestuurder Jan Lindemulder. 

Bij de bijeenkomst waren veel mensen aanwezig die betrokken zijn geweest vanaf het ontwerp tot en met de realisatie van het toekomstbestendige gebouw. De leerlingen, die de school sinds een paar weken gebruiken, woonden het eerste deel van de opening bij. 

AFSCHEID De officiële opening was ook een mooi moment waarop vertrekkend locatieleider Jack Kwakkel symbolisch de sleutel overdroeg aan zijn opvolger Wouter Groeneveld. Jack Kwakkel gaat genieten van zijn pensioen. Vervolgens kregen de aanwezigen een rondleiding door het nieuwe schoolgebouw dat energieneutraal is gerealiseerd. Om de jongeren een overzichtelijke, prikkelarme en rustige omgeving te bieden, heeft elk klaslokaal eigen voorzieningen zoals toilet, concentratieplek en keuken.

ONDERWIJS EN ZORG DrieKansen is een dependance van SO/VSO De Lelie in Harderwijk met vijf groepen SO en VSO. De school valt onder het bestuur van stichting EduCare en biedt onderwijs in combinatie met zorg voor jongeren die zeer intensieve ondersteuning nodig hebben. Het gaat om maatwerk zodat ook deze jeugdigen optimale ontwikkelingskansen krijgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie