Groei & Bloei Ermelo - Putten verzorgt een presentatie over De Tuinen van Weldadigheid door Lambert Sijens.
Groei & Bloei Ermelo - Putten verzorgt een presentatie over De Tuinen van Weldadigheid door Lambert Sijens. Lambert Sijens

Presentatie over De Tuinen van Weldadigheid door Groei & Bloei Ermelo

8 februari 2023 om 10:00 Natuur en milieu

ERMELO Groei & Bloei Ermelo - Putten geeft op 21 februari een presentatie over De Tuinen van Weldadigheid. De presentatie wordt gegeven door Lambert Sijens.

Lambert Sijens van De Tuinen van Weldadigheid in Veenhuizen komt vertellen over De Tuinen van Weldadigheid in Veenhuizen. Samen met zijn partner Jolanda en vele vrijwilligers kweekt hij er al 15 jaar grote collecties aardappels, knoflook, peulvruchten en andere groenten. Hieronder zijn vele oude Nederlandse soorten maar ook oude en minder oude variëteiten van over de hele wereld. De kwekerij is kleinschalig en themagewijs ingericht met kruidentuinen, groentetuinen, borders, hagen en andere elementen. 

Het bedrijf is verder ook zorgboerderij en doet diverse toeristische activiteiten. De (eetbare) plantjesmarkt op de derde zondag in mei is inmiddels bekend onder plantenliefhebbers in Noord-Nederland. 

Lambert komt zijn lezing illustreren met foto’s en neemt een deel van de collectie groente- bloemen- en kruidenzaden mee, ook voor de verkoop. Locatie: Zalencentrum Immanuelkerk, Stationsstraat 137. Aanvang: 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie