Dennis van Aarssen komt samen met zijn Bigband naar Theater Harderwijk.
Dennis van Aarssen komt samen met zijn Bigband naar Theater Harderwijk. Jorn Baars

Winnaar Voice of Holland Dennis van Aarssen komt met Big Band naar Theater Harderwijk

11 februari 2023 om 20:00 Muziek

HARDERWIJK Dennis van Aarssen komt samen met zijn Bigband naar Theater Harderwijk. Onder begeleiding van 9 fantastische muzikanten speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en songs uit zijn eigen repertoire.

Dennis van Aarssen kreeg bekendheid toen hij in 2019 ‘The Voice of Holland’ won. Een jaar later won hij de prestigieuze Edison Jazz, de oudste muziekprijs van ons land. Zijn tweede album ‘How To Live’ bestaat voornamelijk uit eigen liedjes, geschreven met internationale songwriters, met elk een persoonlijk verhaal. Volgens tijdschrift ‘Dr Jazz’ zijn de arrangementen en ritmesecties, blazers en strijkers allemaal even verrassend.

‘Swinging On A Star’ is een muzikale voorstelling waar je kunt luisteren naar goede muziek, lekker mee kunt zingen en af en toe kan lachen om een slechte grap. Jazzflits schreef: ,,Dennis swingt ongeremd en strak als Michael Bublé en zijn andere held, Frank Sinatra. Wat een genot dat er nog steeds twintigers zijn die voluit gaan voor de klassieke bigbandjazz en het betere croonerswerk.”

Dennis van Aarssen is op zaterdag 18 februari om 20.15 uur te zien in Theater Harderwijk. Voor meer informatie en kaarten ga naar www.theaterharderwijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie