Olav Pranger werd in Ermelo bekend als personal trainer met zijn gezondheidscentrum Get Healthy.
Olav Pranger werd in Ermelo bekend als personal trainer met zijn gezondheidscentrum Get Healthy. Eigen foto

Plotseling overlijden eigenaar Get Healthy Ermelo: ‘Olav heeft vele levens, vele harten geraakt’

10 februari 2023 om 15:30 Mensen

ERMELO De Ermelose gemeenschap bereikte woensdagavond het droevige bericht dat Olav Pranger op 7 februari is overleden. Hij is 31 jaar geworden en laat zijn vrouw en drie jonge kinderen na.

Olav Pranger werd in Ermelo bekend als personal trainer met zijn gezondheidscentrum Get Healthy waarbij hij sinds 2012 mensen hielp om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en te behouden door afvalprogramma’s. 

SPORTCENTRA 

Sinds 2016 is het sportcentrum Get Healthy Ermelo gevestigd aan de Pretoriusstraat 60. In 2019 breidde hij uit met een club in Harderwijk aan de Gelreweg 4c en een jaar later bracht hij het boek ‘Nooit meer dik uit’ over zijn visie op afvallen door een definitieve verandering van je mindset. In april 2023 zou hij de deuren openen van een derde club in Heino, daarvoor werden eind 2022 de handtekeningen gezet. 

ONVERWACHTS

Het overlijden van Olav Pranger kwam voor velen als onverwachts. In een reactie laat de familie weten.

,,Olav heeft vele levens, vele harten geraakt. Het is een ode waard. Een ode aan hem die zoveel heeft gegeven. Het zo goed heeft willen doen en het zo goed deed. Wat ons rest is ons eigen hart en onze eigen omgeving te verwarmen met liefde. En met alle liefde om zijn gezin, familie en zijn team heen staan zoals Olav die alles heeft gegeven, zover hij kon. Tot het niet meer kon.” 

Mens lief, ik hou van jou - Phil Bosmans

Hij heeft gekozen
We hoeven niet te weten waarom
We zullen het waarom niet begrijpen
Het gaat niet om het weten
Het gaat erom dat we accepteren dat het is zoals het is

Alles vervaagt, maar de liefde blijft bestaan
Ze straalt voor altijd
Wat we geven in vertrouwen
Zal zijn waarde altijd houden
Als een echo
Die weerklinkt in de tijd

CONDOLEANCES

Condoleances kunnen gestuurd worden naar Zwaluwstraat 92, 3853 CJ, Ermelo. De begrafenis zal 13 februari in besloten kring plaatsvinden. Een laatste groet aan Olav kan gebracht worden door een erehaag te vormen op de begraafplaats ‘Koningsvaren’ aan de Varenlaan 27 te Ermelo om 12.30 uur. Vragen kunnen gemaild worden naar support@get-healthy.nl.

LESSEN EN PERSONAL TRAINING

De familie besluit in haar reactie: ,,In de eerste rouwweek (t/m 16 februari) gaan de groepslessen en personal training niet door. Na een eerste week van rouw zullen we weer van ons laten horen. Dan hebben we meer zicht op hoe de sportschool verder zal gaan en hoe en wanneer de groepslessen weer worden opgestart. Er kan gewoon gesport worden 24/7 zoals bekend. Nieuwe informatie zal worden geplaatst op de website en Facebook.”Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie