cursusboek voorkant
cursusboek voorkant geen

Interkerkelijk initiatief groot succes

11 maart 2022 om 16:25 Lokaal Deel je nieuws

Zo’ 60 deelnemers uit ruim 7 verschillende kerken in Ermelo hebben de afgelopen tijd deelgenomen aan de cursus Luisterend Bidden van New Wine. In 6 cursusavonden werd stilgestaan stil bij ‘manieren hoe God spreekt’ en ‘hoe je kunt onderscheiden wat van jezelf is en wat van God.’  De cursus werd georganiseerd door leden van het Kerkelijk Centrum, Immanuël kerk en Evangelie Gemeente Ermelo en gegeven door Ermeloër Hans Alblas.

Een deelnemer verwoord zijn ervaring als volgt: “Het was fijn om met deelnemers uit verschillende kerken eenheid in Christus te ervaren. Het bidden voor elkaar, het luisteren naar en voor elkaar: het heeft mij bemoedigd en versterkt in mijn geloof. Ook heb ik geleerd meer opmerkzaam te zijn op de stem van de Heilige Geest in mijn leven en eerder te gehoorzamen wanneer ik Zijn stem herken/ hoor.” 

Helaas kon niet iedereen die zich had opgegeven meedoen, alsdus organisator Sjaak van Tilburg. We hebben besloten de cursus nog een keer te aan te bieden. De eerste keer is donderdag 24 maart om 1930 in het Kerkelijk Centrum. Daarna om de week: 7 en 21 april, 5 en 19 mei, en de laatste avond is 2 juni. De kosten van de cursus zijn 35 euro, maar mocht dat een probleem voor je zijn dan kun je dat aangeven.

Je kunt je opgeven bij Arda Kwant, jkwant@zonnet.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie