Aflevering 599 van Ermelo Toen: wie zijn de twee personen naast Geertje Vliek?
Aflevering 599 van Ermelo Toen: wie zijn de twee personen naast Geertje Vliek? Gert Staal
ERMELO TOEN

Aflevering 599 van Gert Staal: wie zijn de twee personen naast Geertje Vliek?

7 februari 2023 om 12:00 Historie

ERMELO Gert Staal zoekt naar het verhaal achter oude foto’s uit Ermelo. Tevens verzamelt hij ondertrouw-, rouw en geboortekaarten. Vandaag aflevering 599.

Gert: ,,In aflevering 597 was een school-klassenfoto te zien. Er kan nog niet met zekerheid gezegd worden om welke school het gaat. Waarschijnlijk is het de school die eerder in de Rietlaan stond. Op deze plek staat nu supermarkt Plus. De vorige keer waren er twee foto’s te zien. Helaas zijn ze alle twee nog steeds naamloos. Wie kan mij aan hun namen helpen? Bedankt alvast.”

Deze keer heeft Gert een foto met twee vrouwen en een meisje in hun midden. ,,De linker vrouw is Geertje Vliek, dochter van Rikkert Vliek en Klaasje van de Pol uit boerderij ‘Den Os’ in Horst. Geertje was getrouwd met Hilbert Veeningen. Nu is mijn vraag, wie zijn de andere twee personen? Ik hoor het graag van u.”

Reacties (het liefst mailen), vragen of het aanleveren van foto’s kan per e-mail op gertstaal@planet.nl, telefonisch op tel.  0341 - 563 – 863 of op adres Telgterweg 224, 3853 NR, Ermelo. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie