Op 10, 15 en 22 april organiseert de stichting Als kanker je raakt een drietal activiteiten in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137, Ermelo.
Op 10, 15 en 22 april organiseert de stichting Als kanker je raakt een drietal activiteiten in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137, Ermelo. Foto: Pixabay

Ontmoetingsdagen Stichting Als kanker je raakt in Ermelo: voor hen die te maken hebben met kanker en ouders van overleden kinderen

23 maart 2023 om 11:00 hartenziel

ERMELO Op 10, 15 en 22 april organiseert de stichting Als kanker je raakt een drietal activiteiten in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137, Ermelo.

Op Tweede Paasdag 10 april is er in deze kerk een Paaszang, waaraan zal worden meegewerkt door het Ermelo’s Mannenkoor o.l.v. Ab Weegenaar en met begeleiding van Bert Elbertsen. De dienst begint om 10.00 uur. De toegang is vrij. Wel zal er een collecte worden gehouden, welke ten goede komt aan het werk van de stichting Als kanker je raakt.                           

GEBROKEN HART

Op zaterdag 15 april is er in dezelfde kerk de Ontmoetingsdag ‘Gebroken hart’ met als thema‘ Gebroken hart – Gedeelde smart’. Deze dag is voor ouders van wie een kind is overleden aan de gevolgen van kanker of een andere ziekte. In de ochtend spreekt Bjorn Visser, oprichter van Stichting Rouwkost. Na de lunch is er de workshop ‘Hartritueel’. De dag is van 10.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie en/of inschrijven: ga naar de website alskankerjeraakt.nl.

VOOR JOU MET KANKER

Op zaterdag 22 april staat de Immanuelkerk open voor de Ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’. Deze laagdrempelige dag is voor mensen met kanker, hun naasten, nabestaanden en andere belangstellenden. Dagleiding en muziek is in handen van Rob Favier. In de ochtend zijn er twee boeiende lezingen door Marinus van den Berg en Marnella Vlasblom, waarna men een heerlijke lunch krijgt aangeboden. Voor het middagprogramma is er keuze uit twee workshops: ‘Voor jou met kanker’ en ’Rouw’. De dag is van 10.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie en/of inschrijven op alskankerjeraakt.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie