Er is tijdens deze ontmoetingsdag volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten onder het genot van koffie/thee en een lunch.
Er is tijdens deze ontmoetingsdag volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten onder het genot van koffie/thee en een lunch.

Ontmoeting met thema ‘Zin in Leven’

5 mei 2017 om 09:51 Algemeen

ERMELO - De stichting ‘Als kanker je raakt’ verzorgt een ontmoetingsdag voor iedereen die wordt geconfronteerd met kanker. De dag staat in het teken van ontmoeting, herkenning, erkenning en (geloofs)bemoediging en wordt gehouden op vrijdag 19 mei van 10.30 uur tot 15.30 uur in ‘De Villa’, Stationsstraat 124 in Ermelo.
Het doel van deze dag is om mensen, die door kanker worden geraakt, te ondersteunen aan de hand van het thema ‘Zin in Leven?!’. De dag heeft een afwisselend programma, gericht op de impact van kanker en de levens- en zingevingvragen die deze ziekte oproept. Vragen die zich genadeloos kunnen opstapelen en die gaan over kwetsbaarheid, over sterfelijkheid, over hoe nu verder? Waar kun je heen met vragen: Waarom overkomt mij dit? Waar is God? Hoe pak ik het leven weer op? Hoe geniet ik van het leven? Het is balanceren tussen gevoelens van machteloosheid, zinloosheid, verdriet, maar ook van moed, verbondenheid en doorzettingskracht. Het thema ‘Zin in Leven?!’ wordt in verschillende vormen uitgewerkt. Ook is er volop gelegenheid om elkaar, onder het genot van koffie/thee en een heerlijke lunch, te ontmoeten. De dag wordt geleid door Bouwina de Haan, de creatieve workshop wordt verzorgd door Wijnanda Heslinga. Beiden zijn zeer deskundig en weten vanuit eigen ervaring wat het betekent om te leven met kanker. De insteek is laagdrempelig. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of levensovertuiging.

Geïnteresseerden worden hartelijk uitgenodigd, alleen of met anderen. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Graag wel vooraf aanmelden. Meer informatie? Direct aanmelden? Ga naar www.alskankerjeraakt.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie