De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op woensdag 18 oktober een herfstspeurtocht op Landgoed Staverden.
De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op woensdag 18 oktober een herfstspeurtocht op Landgoed Staverden. Geldersch Landschap en Kasteelen

Familie-herfst-speurtocht met opdrachten en kampvuurtje op landgoed Staverden

1 oktober 2023 om 19:00 Activiteiten

STAVERDEN De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op woensdag 18 oktober een herfstspeurtocht voor (groot)ouders en (klein)kinderen over landgoed Staverden.

De boswachters hebben een speurtocht uitgezet in het bos. Volg de aanwijzingen en los onderweg de raadsels op. De families starten na elkaar. Deze natuurspeurtocht is vooral leuk voor kinderen van groep 2 tot 8, maar ook oudere kinderen mogen mee. Na terugkomst kijkt de boswachter of alle opdrachten gelukt zijn en er is misschien een kampvuurtje. 

Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Tijd: start om 14.00 uur, duur ongeveer twee uur. Deelname bedraagt 5 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro, donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. 

Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie