In het nieuwe wijkgebouw De Vleugel in Ermelo vinden vanaf 15 februari bordspelavonden plaats voor iedereen tussen de 10 en 100 jaar.
In het nieuwe wijkgebouw De Vleugel in Ermelo vinden vanaf 15 februari bordspelavonden plaats voor iedereen tussen de 10 en 100 jaar. Nick Korba op Unsplash

Bordspelavonden voor iedereen van 10 tot 100 jaar in De Vleugel

13 februari 2023 om 13:00 Activiteiten

ERMELO Enkele wijkbewoners van Ermelo-West hebben het initiatief genomen om in het nieuwe wijkgebouw De Vleugel bordspelavonden te organiseren. 

Spelers met een leeftijd van 10 tot 100 jaar zijn welkom bij de spellenavonden die draaien om gezelligheid. Er zijn diverse spellen aanwezig, maar men mag ook een eigen spel meebrengen. 

Er wordt op woensdagavonden van de oneven weken gespeeld, de eerste keer op 15 februari. Aanvang om 19.30 uur. Ieder bepaalt zelf wanneer hij naar huis gaat, maar om 22.30 uur gaat de deur dicht. Locatie: Ontmoetingscentrum De Vleugel heeft als adres Oude Nijkerkerweg 4, Ermelo.

Aanmelden is niet nodig, maar de organisatie vindt het wel leuk om te weten wie van plan is om te komen. Stuur daarom een email naar info@ermelowest.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie