Zaterdag 10 december wordt er een Trekker Lichtjes Tour georganiseerd. De route gaat langs wooncentra en verzorgingshuizen in Putten en Ermelo.
Zaterdag 10 december wordt er een Trekker Lichtjes Tour georganiseerd. De route gaat langs wooncentra en verzorgingshuizen in Putten en Ermelo. Trekker Lichtjes Tour

Trekker Lichtjes Tour langs wooncentra en verzorgingshuizen Ermelo en Putten

Activiteiten

ERMELO Zaterdag 10 december wordt er weer een Trekker Lichtjes Tour georganiseerd. De trekkerchauffeurs doen hun best de trekkers zo mooi mogelijk te versieren. De route gaat langs wooncentra en verzorgingshuizen in Putten en Ermelo. 

De route start om 17.00 uur bij Van Kempen Fourage en Transport in Putten en eindigt rond 19.30 - 20.00 uur op het Winterfeest in Putten. Iedereen is welkom te komen kijken. De route in Ermelo gaat langs Woonzorgcentrum De Arcade en Woonzorgpark ‘s Heeren Loo aan de Molenkamp.

ROUTE TREKKER LICHTJES TOUR

De route in Putten is als volgt: Van Kempen Fourage en Transport (Huddingweg 18 te Putten), Huddingweg, Beulekampersteeg, Voorthuizerstraat, Veenhuizerveldweg, Drosteweg, Veenwaterweg, Zorgerf, Traa, Veenhuizerveldweg, Voorthuizerstraat, Het Anker, Garderenseweg, Vijverhof, Bosrand, Korenlaan, Puttensteyn en Harderwijkerstraat. 

Dan vervolgt de route door Ermelo via Putterweg, Arcade, Stationsstraat, Horsterweg, Fokko Kortlanglaan, ‘s Heeren Loo, Molenkamp, Klaverkamp, Fokko Kortlanglaan, Kloenenkamp, Witteland, Bongerd, Kloenenkamp, Molenkamp, Rodeland, Witteland, Enckerkamp, Slangekamp, Groene Allee, Horsterweg, Oude Nijkerkerweg, Arendlaan, Volenbeekweg en Oude Telgterweg.

De route eindigt in Putten via Kiefveldersteeg, Vanenburgerallee, Zuiderzeestraatweg, Stationsstraat, Jan Nijenhuisstraat, Samaritaan, Verzetslaan, Mennestraat, Stationsstraat, Dorpsstraat, Engweg, De Schauw, Elim, Engweg, Klaas Bosstraat, Brinkstraat, Harderwijkerstraat en Verlengde Dorpstraat. 

MOOISTE TREKKERS 

De twintig mooiste trekkers parkeren op het Winterfeest aan de Verlengde Dorpstraat. Burgermeester Lambooij en wethouder ’t Jong komen op de startlocatie als jurycomité de mooiste trekkers uitkiezen en de route openen. De overige trekkers parkeren op Het Kerkplein, zodat deze ook bewonderd kunnen worden door de bezoekers van Het Winterfeest.

Afbeelding
Route Trekker Lichtjes Tour Ermelo en Putten
advertentie
advertentie
Afbeelding
Progressief Ermelo en PvdA Harderwijk houden avond over jeugdzorg: veel ervaringen gedeeld 27 minuten geleden
Afbeelding
Omgaan met moeilijke momenten in relaties: liefdeslessen vanuit wetenschap en praktijk 4 uur geleden
Afbeelding
Werkdruk en verzuim kinderopvang hoog, personeel minder tevreden 5 uur geleden
Afbeelding
Theaterwerkplaats Harderwijk viert haar 30-jarig jubileum met vier éénakters 18 uur geleden
Afbeelding
Ingenieursbureau Westenberg uit Harderwijk bestaat 30 jaar: 'Ons werk is vaak onzichtbaar, maar wel van grote waarde' 21 uur geleden
Afbeelding
KRO-NCRV maakt opnames voor 'Petrus in het land' in De Regenboog 21 uur geleden
Afbeelding
Ermelo financieel gezond: accountantskantoor BDO geeft gemeente rapportcijfer 9 22 uur geleden