Dariya van Dijk, Febe Aerts, Fleur Eilander, Senna Wallet,  Aimey Tielsch, Isis Kremer en Aimee van der Sluis eindigde op een eerste plaats.
Dariya van Dijk, Febe Aerts, Fleur Eilander, Senna Wallet, Aimey Tielsch, Isis Kremer en Aimee van der Sluis eindigde op een eerste plaats. Sparta Ermelo

Eerste en derde plaats voor turnteams van Sparta Ermelo tijdens plaatsingswedstrijd in Turnhal Montferland in Didam

13 februari 2024 om 14:49 Gymnastiek

ERMELO De middenbouw turnsters niveau 4 en bovenbouw turnsters niveau E van Sparta Ermelo hebben zaterdag 10 februari deelgenomen aan de tweede plaatsingswedstrijd in de Turnhal Montferland in Didam.

In niveau 4 hebben Febe Aerts, Dariya van Dijk en Fleur Eilander hard getraind de afgelopen tijd en dat was te zien. Ze turnden samen in een mix team met SV Twello mooie oefeningen waarmee ze als team eerste werden op balk, vloer en sprong. Ondanks het ontbreken van een brug met ongelijke leggers in de nieuwe turnzaal van Sparta werden ook op dit toestel nette oefeningen geturnd die goed waren voor een tweede plaats op brug. De turnsters eindigden verdiend op de eerste plaats.

NIVEAU E 

De turnsters van niveau E, Isis Kremer, Aimey Thielsch, Senna Wallet en Aimee van der Sluis, turnden een nette wedstrijd. Dit is momenteel het hoogste niveau voor Gymvereniging Sparta. Op balk zijn ze 1e met het team geworden, op vloer en sprong 3e en brug 4e. Er waren nu andere teams dan de vorige wedstrijd wat het resultaat lastig vergelijkbaar maakt met de eerste wedstrijd waar het team nog knap tweede werd. Het niveau onder deze concurrerende teams lag hoog en de scores lagen dicht bij elkaar. Overall behaalden ze een knappe derde plaats.

Individueel eindigde Senna Wallet als 8e, Aimee van der Sluis als 10e, Isis Kremer als 11e en Aimey Tielsch als 13e.

Op 23 maart zal de derde en laatste plaatsingswedstrijd zijn waarna bekend zal worden wie zich gekwalificeerd hebben voor de finales. 

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie