Het nieuws van de nieuwe samenwerking werd gedeeld in februari tijdens een show
Het nieuws van de nieuwe samenwerking werd gedeeld in februari tijdens een show Ronald van Dam

Dans en Theaterstudio opent tweede locatie in Harderwijk

17 maart 2022 om 09:59 Kunst & cultuur

ERMELO/HARDERWIJK Dans en Theaterstudio Annemieke Bais viert dit seizoen haar 20-jarig bestaan. Een zeer dankbare en trotse eigenaresse en docent is Annemieke. Vanaf juli komt er een eigenaar bij en gaan Annemieke Bais en Lucienne Kraan samen verder in de studio. 

Lucienne is opgegroeid in de studio en heeft na de dansacademie gewerkt als uitvoerend danseres en docent. Sinds twee jaar werkt ze weer in haar oude ‘thuis’, de dansstudio waar ze als jong meisje begon. Tussen Lucienne en Annemieke ontstond het idee samen verder te gaan. ,,We krijgen enorm veel energie van elkaar en het is zo fijn dat de studio een opvolger heeft in de toekomst” , aldus Annemieke. Annemieke krijgt zo ook wat meer tijd voor haar therapiepraktijk en voor Stichting Beyond Words Productions die nu met het stuk over burn-out op tournee is. 

Wat een extra stap is, is dat de studio opnieuw in Harderwijk een tweede locatie gaat openen. En wel in de Roef die nu in aanbouw is. De spiksplinternieuwe dansstudio gaat goed benut worden door Dans en Theaterstudio Annemieke Bais en het concept van de Roef wordt helemaal omarmd. Vanaf 1 september zullen er lessen worden aangeboden in zowel Ermelo als Harderwijk. Meer informatie volgt via de site en social media van de studio. Op 24 en 25 juni viert de studio hun 20 jarig jubileum in het Theater. www.dansentheaterstudio.nl/ www.beyondwordsproductions.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie