Inloopavond over voorlopige plannen voor de N303 Ermelo-Harderwijk

11 december 2019 om 14:55 Algemeen

In 2022 voert provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de rijbaan van de N303 tussen Ermelo en Harderwijk (A28). Daarbij onderzoekt Gelderland of het asfaltonderhoud kan worden gecombineerd met andere maatregelen, bijvoorbeeld om de verkeersveiligheid te verbeteren. De provincie organiseert daarvoor een inloopavond op maandag 16 december tussen 19.00 tot 20.30 in de De Heerlickheijd, Staringlaan 1.

Ermelo - Naast knelpunten op het gebied van fietsverkeersveiligheid signaleert provincie Gelderland ook knelpunten met de afwatering langs dit traject en de bereikbaarheid van percelen. Deze knelpunten en mogelijke oplossingen zijn in een voorlopig schetsontwerp verwerkt. Op de inloopavond kunt u de plannen op hoofdlijnen bekijken. Vanaf 12 december zijn de schetsontwerpen digitaal in te zien via de website: www.gelderland.nl/N303-Ermelo-Harderwijk.

Planning

Naar verwachting neemt Gelderland medio 2020 een besluit over de uit te werken maatregelen. Dan kan in 2021 het definitief ontwerp worden vastgesteld en de aanbesteding van start gaan. Het groot onderhoud en eventuele extra maatregelen voert de provincie in 2022 uit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie