Plantjes worden uitgedeeld aan de gasten. (foto: Zonnebleom Ermelo)
Plantjes worden uitgedeeld aan de gasten. (foto: Zonnebleom Ermelo) Foto: Zonnebloem Ermelo

‘Gasten Zonnebloem steunen in deze rottige tijd’

1 oktober 2020 om 12:36 Algemeen

ERMELO - Onlangs brachten de vrijwilligers van de Zonnebloem een plantje. De Zonnebloem wil zo toch het contact met de mensen houden en ze ook steunen in deze rottige tijd. Bonbons en een heerlijk ijsje zijn al eens bezorgd

Corona is voor niemand een makkelijke tijd, maar voor mensen die leven met een beperking is het extra zwaar. Afgelopen zomer waren er wat versoepelingen waardoor de vrijwilligers van de Zonnebloem gelukkig weer wat meer voor de gasten konden doen. Tot ieders grote spijt zijn de versoepelingen voor een groot deel weer terug gedraaid.

Om toch het contact te houden met de mensen, probeert de Zonnebloem afdeling Ermelo hun gasten regelmatig te verrassen. En ze daarmee te ondersteunen in deze rottige tijd.

Bloemen, bonbons en een heerlijk ijsje zijn al eens bezorgd. En het afgelopen weekend werden leuk verpakte plantjes naar de gasten gebracht.

Dilemma

En ook dit is weer erg gewaardeerd. ‘’We verwachten nog een flinke tijd te maken te hebben met veel beperkingen, maar we laten de gasten van de Zonnebloem merken dat we ze zeker niet vergeten. Het blijft een moeilijk dilemma want de mensen hebben vaak een zwakke gezondheid en zijn kwetsbaar, daarom is afstand houden belangrijk. Maar we willen zo graag dichtbij zijn en er voor ze zijn. Gelukkig kunnen we ze af en toe met een kleinigheidje verrassen.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie