Onder de vlag van Swip Swap Ermelo wordt op zaterdag 3 juni een speelgoedruilmarkt in Groene Kerk de Voorhof georganiseerd.
Onder de vlag van Swip Swap Ermelo wordt op zaterdag 3 juni een speelgoedruilmarkt in Groene Kerk de Voorhof georganiseerd. www.pixabay.com

Swip Swap Ermelo: speelgoed en stekjes ruilen in Groene Kerk de Voorhof

31 mei 2023 om 19:00 Activiteiten

ERMELO Onder de vlag van Swip Swap Ermelo wordt op zaterdag 3 juni een speelgoedruilmarkt in Groene Kerk de Voorhof georganiseerd.

Iedereen is welkom om speelgoed in te komen leveren en iets ‘nieuws’ te komen uitzoeken. Speelgoed waar het ene kind niet meer mee speelt krijgt een mooi tweede leven bij andere kinderen thuis en andersom. Geanne van den Beukel laat namens de organisatie weten: ,,Zo hoeven er geen nieuwe aankopen gedaan te worden. En fijn voor de aarde, want er is al zoveel moois. Het is extra leuk om nu in deze tijd van het jaar zomerspeelgoed met elkaar te ruilen.”

De speelgoedruilmarkt vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in de Voorhof, Frederik Hendriklaan 11. Inleveren van speelgoed kan op woensdag 31 mei tussen 9.00 en 10.00 uur en vrijdag 2 juni tussen 13.30 en 14.30 uur op dezelfde locatie.

Tijdens de speelgoedruilmarkt kunnen er ook plantenstekjes geruild worden. Dus kom met je gezonde stekjes van groente-, tuin- of kamerplanten en ruil direct tegen andere stekjes.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie